درود،سلام دوستان یک عدد مقاومت در این مدار اینورتر ۵۰۰ وات به طور کامل سوخته اگر کسی کد این مقاومت که ورودی بعد از سوئيچ یا کلید قرار گرفته است را میداند راهنمایی کند.مشاهده فایلپیوست 203749مشاهده فایلپیوست 203750
سلام دوستان یک عدد مقاومت در این مدار اینورتر ۵۰۰ وات به طور کامل سوخته اگر کسی کد این مقاومت که ورودی بعد از سوئيچ یا کلید قرار گرفته است را میداند راهنمایی کند.
ممنون دوست عزیز زحمت میکشید الان واستون ارسال میکنم. در این بخش که به وسط تراس سوئیچینگ رفته و به سوکتورودی و خروجی کلید وصل میشوددرود،
چند دستگاه اینورتر مشابه در دسترس دارم، از پشت برد هم تصویری قرار بدید تا مقدار مقاومت اعلام کنم.
واقعا ممنون دوست عزیز.درود بر شما 2تا مقاومت 1اهم فیوزی هستند
دوست عزیز همونطور که گفتم از روی برد اینورتر مشابه دستگاه شما نگاه کردم و مقدارش 0.5 اهم بود و صرفا کاربرد فیوز و حفاظتی دارد و به تغییر مقدار خیلی حساس نیست.ممنون دوست عزیز زحمت میکشید الان واستون ارسال میکنم. در این بخش که به وسط تراس سوئیچینگ رفته و به سوکتورودی و خروجی کلید وصل میشودمشاهده فایلپیوست 203754
ممنون دوست عزیز واقعا زحمت کشیدید من دوتا ای سی tl494 رو تغییر دادم اما تاثیری نداشت و خروجی ای از ثانویه ترانسفورماتور در کار نبود.دوست عزیز همونطور که گفتم از روی برد اینورتر مشابه دستگاه شما نگاه کردم و مقدارش 0.5 اهم بود و صرفا کاربرد فیوز و حفاظتی دارد و به تغییر مقدار خیلی حساس نیست.
اینکه سوخته یعنی یکی از آیسی ها یا ترانزیستور های درایور سوخته.
اون آیسی هم که در تصویر اول بیرون از سوکت دیده میشه TL494 هست.
موفق باشید.
یعنی روی خازن 400 ولتی ولتاژ ندارید؟ممنون دوست عزیز واقعا زحمت کشیدید من دوتا ای سی tl494 رو تغییر دادم اما تاثیری نداشت و خروجی ای از ثانویه ترانسفورماتور در کار نبود.
بله چراغ فالت روشنه و ولتاژی دو سر خازن 400 ولتی نداریم و / پایه های 3 =53 میلی ولت /4= 10ولت/7=0 ولت/ 12= 12.5 ولت طبق منبعیعنی روی خازن 400 ولتی ولتاژ ندارید؟
احتمال زیاد چراغ Fault هم روشن هست.
ولتاژ پایه های3 ، 4 ، 7 ، 12 آیسی TL494 نزدیک به ترانس دستگاه اعلام کنید.
ضمنا ولتاژ بدنه دو ماسفت نزدیک به ترانس هم اعلام کنید.
پراب منفی مولتی متر به سیم منفی تغذیه دستگاه متصل کنید.