آی پی امداد
abtahi

سوال: تعمیر برد لباسشوی Samsung WF7702

behzadsen

کاربر
2009-04-06
35
31
دوستان و اساتید محترم سلام.
در مورد برد ماشین لباسشویی سامسونگ WF7702 با توجه به عکس و شماتیک مدارش سه تا سوال از خدمت تون داشتم.
1- علت سوختن مکرر مقاومت متصل به گیت تریاک قفل درب لباسشوی و کار نکردن درب چیه؟
2- با توجه به عکس زیر برای تست برد تویه محیط تعمیرگاه باید سیم فاز و نول 220 ولت برق شهری رو به کدوم یکی از سوکت ها (یا با توجه به رنگ سیم های که تو نقشه نوشه) باید وصل کنم تا برد روشن بشه؟
3- برای تست قسمت فیدبک قفل درب لباسشویی باید کدوم سیم ها رو به هم وصل کنم تا برد احساس کنه درب بسته شده؟

آخرین ویرایش:

MOHSEN&A

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-03-25
966
8,916
استان مرکزی-اراک
سلام.
در قسمت نویز گیر سیم ابی و قهوهای مربوط به تغذیه هست.
روی کانکتور ده پین سیم مشکی که پین دوم هست و یه کانکتور دو پین دیگه( توی نقشه نوشته ابی)که یه سیم ابی و سفید داره،سیم سفید به پین دوم کناکتور ده پین که مشکی هست وصل میشه برای تشخیص سنسور درب.
نقشه اطلاعاتی در مورد المان ها نداده که بشه دلیل سوختن مقاومت رو گفت فقط سیم بندی رو مشخص کرده.

آخرین ویرایش:

behzadsen

کاربر
2009-04-06
35
31
در قسمت نویز گیر سیم ابی و قهوهای مربوط به تغذیه هست.
روی کانکتور ده پین سیم مشکی که پین دوم هست و یه کانکتور دو پین دیگه( توی نقشه نوشته ابی)که یه سیم ابی و سفید داره،سیم سفید به پین دوم کناکتور ده پین که مشکی هست وصل میشه برای تشخیص سنسور درب.
خیلی ممنون از راهنمایی تون، حالا سیم قهوی و آبی رو برد میشه کدوم سوکت؟

نقشه اطلاعاتی در مورد المان ها نداده که بشه دلیل سوختن مقاومت رو گفت فقط سیم بندی رو مشخص کرده.
با توجه به نقشه زیر میتونید بفرمایید علت سوختن مقاومت تحریک ترایاک میکروسوئیچ درب چیه؟

z3r0x

کاربر vip
vip
کاربر
2017-08-21
217
1,590
ایلام - دهلران
سلام
یه سیم از ورودی برق به رله پاور که نزدیک رله هیتر هستش و با رنگ سفید مشخصه و شما به پین بالایی اونی که طرف هت سینک هستش وصل میکنی و یه سیم هم به سوکت تکی سفید رنگ کوچیک که نزدیک همون رله پاور هستش و فک کنم با شماره CN4 مشخض شده

شما باید ترایاک مخصوص درب رو با شماره Triac3 mt2 رو تست کنید که به احتمال خیلی زیاد اتصال کوتاه هستش و همینطور ای سی شماره ۶ که یک ای سی یو ال ان هستش و پایه شماره ۱۰ این ای سی مخصوص تریگر کردن گیت این ترایاک هستش باید اونو هم تست کنید که پایه های این ای سی به هم راه ندهند
دوست من مقاومت گیت ترایاک میکروسوییچ درب r42 با مقدار ۶۲۰ اهم هستش

behzadsen

کاربر
2009-04-06
35
31
سلام
یه سیم از ورودی برق به رله پاور که نزدیک رله هیتر هستش و با رنگ سفید مشخصه و شما به پین بالایی اونی که طرف هت سینک هستش وصل میکنی و یه سیم هم به سوکت تکی سفید رنگ کوچیک که نزدیک همون رله پاور هستش و فک کنم با شماره CN4 مشخض شده

شما باید ترایاک مخصوص درب رو با شماره Triac3 mt2 رو تست کنید که به احتمال خیلی زیاد اتصال کوتاه هستش و همینطور ای سی شماره ۶ که یک ای سی یو ال ان هستش و پایه شماره ۱۰ این ای سی مخصوص تریگر کردن گیت این ترایاک هستش باید اونو هم تست کنید که پایه های این ای سی به هم راه ندهند
سلام.
بابت راهنمای کامل تون بینهایت ممنونم.
همه مواردی که فرمودید چک کردم ، هم ترایاک و هم ای سی سالم هستن.

دوست من مقاومت گیت ترایاک میکروسوییچ درب r42 با مقدار ۶۲۰ اهم هستش
متاسفانه چون مقاومت 620 اهم جزء رنج اصلی مقاومت ها محسوب نمیشه ، تویه شهر ما پیدا نمیشه و مجبور شدم از مقاومت 680 اهم استفاده کنم، به نظر تون میتونه مشکل از از تفاوت رنج مقاومت باشه.

بالا