سلام
این عکسی که گذاشتم صفحه مولتی متر هست وقتی که تو حالت تست دیوده و یک دیود رو داره تست میکنه پایین سمت راست یه V نوشته گفتم شاید این V یعنی عددی که نوشته ولته یعنی 0.45 ولت .. نه اینکه من دارم کمیت ولت رو می خونم . آی سی بیرون از مدار که ولتی بهش نمیرسه. حالا اگه اشتباه میگم بگید اشکالم رو برطرف کنم.
خیلی دوست دارم روش های ساده و جدید رو یاد بگیرم و مورد مرطوب کردن مقاومت برام جالب و جدید ولی مقاومت 220 کیلو به صورت ایستاده روی برد نصب شده و نتونستم اون پایه ای که سمت برد هست رو خیس کنم برای همین نتونستم با خیس کردن تست کنم.
الان بدون آی سی ولتاژی حدود 50 ولت دو سر خازن 47 افتاده . فکر کنم یعنی خازن 47 و مقاومت 220 سالم هستن و مشکل از همون آی سی باشه. الان که باز رفتیم تو تعطیلی بگردم ببینم می تونم از تو برد های پاور یا جایی دیگه یه آی سی شبیه اون پیدا کنم.
یه سوال بی ربط .. چرا من هنوز نمی تونم عکس ضمیمه کنم؟
upload7.ir/imgs/2014-03/47173319957047703316.jpg
سلام
دوست خوبم
مقاومت نشسته و خوابیده فرقی نداره پنبه را مرطوب میکنی و یک خط از این پایه به اون پایه میکشی و دستگاه را روشن میکنی اگه مقاومت طاق باز هم باشه مانعی نداره ولی دیگه نیاز نیست
گزارش و مقادیر نقشه شما اشکال داشته و آشنایی کافی از اصطلاحات فنی و تعمیرات نداری و محاله از بدو امر تا الان ولتاژ 2 ولت دو سر سیم پیچی که در نقشه مشخص کردی بوده باشه
و معلوم نیست در نقشه چه چیزی را بعنوان ولتاژ 2 ولت دوسر سیم پیچ تغذیه آی سی اعلام کردی
لذا گزارشات متناقض شما موجب گمراهی شده
و با توجه به گزارش اخیر و ولتاژ فوق الذکر ( البته اگه ایندفعه درست باشه ) ، نیاز به تست 220 کیلو و هیچ قطعه دیگری نیست
آی سی سوخته عوضش کن درست میشه
اشکالی نداره اوایل فعالیتم منم مثل شما بودم
جهت اندازه گیری اهم و ولتاژ نباید از حالت تست دیود استفاده کنی
جهت تهیه آی سی هم اگه به توصیه استاد اسدی NICHICON توجه میکردی نیاز به جستجوی پیچیده نداری همانطور که فرمودند آی سی 5l0365 را تهیه کن
درخصوص آپلود اگه با اجرای توصیه استاد رضا بازم موفق نشدی در بخش مربوطه به مسئولین محترم مربوطه از طریق پست اطلاع بده درست میشه
سپاس