سلام من فت هارو تست کردم همه ولتاژ دارن ولی متغیرن یکشون مثلا10ولت داره یکی دیگه1.3داره عجیب غریبه وبیرون برد هم که با اهم متر نمیشه کاملا تستش کرد
ببخشید میشه بگید آسی pwmرو چطور تست کنم؟
سلام من فت هارو تست کردم همه ولتاژ دارن ولی متغیرن یکشون مثلا10ولت داره یکی دیگه1.3داره عجیب غریبه وبیرون برد هم که با اهم متر نمیشه کاملا تستش کرد
ببخشید میشه بگید آسی pwmرو چطور تست کنم؟
درود
در مادربردهای pc ما فقط یه مدار pwm داریم که معمولاً از یک IC PWM تشکیل شده و بسته به نوع تعداد کانالها از خارن، سلف، ترانزیستور یا ماسفت تشکیل شده که میتوان گفت نقشه تمام مدارهای PWM از یک استاندارد خاص طبعیت میکنند
یکی از راههای تست این مدار ولتاژگیری از سر سلف و خازن های مدار PWM است و برای تست ماسفت ها و ترانزیستور ها (که اغلب ترانزیستورند) سیستم رو خاموش کنید و مولتی متر را روی تست دیود قرار دهید و پایه های آن نباید 2به2 عدد یکسانی بدهد .
با سلام مادر برد گیگاه مشکلش اینه که بالا نمیاد و روی نوشته اول میمونه و با دلیت داخل بایوس نمیره البته کیبورد کار میکنه چون بعد از بوق سلامت مین شماره رم میاندازه که با اسکیپ میره روی نوشته دلیت میمونه مین سالمه یه راهنمایی میخواستم که چطور با پروگرامر 2000 میتونم بدون اینکه ایس از مدار بیرون بیارم پروگرام کنم ممنون میشم راهنمایی کنید در ضمن بایوس دوال داره
model GA-8IPE1000 pro
سلام لطف میکنید طرز پرگرام کردن مین برد هایی که ایسی بایوس انها سوکتی نیستند در جای خودش با پروگرامر 2000 بشه هم بک اپ گرفت و هم برنامه را داخلش کپی کرد ممنون میشم راهنمایی کنید