سلام دوست عزیز آنچه را گفتید انجام دادم البته شب تا صبح هم صبر کردم تآثیری نداشت یعنی تصویر نیامد.
باسلام دوست عزیز از اینکه وقفه افتاد تا جواب بدم عذر میخوام من دیبا گر ندارم چون تعمیرکار نیستم وچون پاور نو ندارم لذا اول باید از سلامت یا خرابی پاور مطمئن شوم لذا پاور را از سیستم جدا کردم ودر بیرون چک کردم اولا با اتصال سبز و مشکی فن کار میکند ولی تمام پین ها را گرفتم فقط پین های بنفش و سبز حدود 5/6 ولت داره بقیه پین ها صفر ولت بود . آیا پاور سالم است ؟
منبع : http://www.irantk.ir/showthread.php?t=45149&page=2#ixzz2kRVvndqp
مدیر عزیز سلام :
از اینکه دیر جواب جنابعالی را دادم عذر میخوام باطری چک شد سالم بود وحتی عوض هم کردم چون پاور نو نداشتم باید از سالم یا خراب بودن آن مطمین میشدم لذا پاور را از سیستم جدا چک کردم اتصال سبز و مشکی فن کار میکند اما بجز پین های سبز و بنفش که 5/6 ولت دارد بقیه پینها صفر است . آیا پاور ....است ؟
با سلام مجدد فکر میکنم سوالم را درست وکامل مطرح نکرده ام عرض کنم مدتی بود وقتی power را on میکردم خود به خود چندین بار کامپیوتر off و on میشد وصدای بیپ بایوس هم شنیده میشد تا اینکه چند روز پیش دیگر صدای بیپ بایوس نیامد و ویندوز هم بالا نمی آید فقط فن ها روشن وچراغهای سبز زرد و قرمز روی برد روشن است . ضمنا مادر برد GiGaBYTE مدل EP41T-UD3L می باشد از لطف همه شما سپاسگزارم راهنمایی بفرمایید .