arash_monsef
کاربر
- 2010-06-24
- 8
- 28
سلام
ممنون بابت این مدار
ممنون بابت این مدار
من نمیدانم چگونه فیوز بیت ها را پرورگرام کنم tnm2000 دارم وقتی که روی ایکن fuse کلیک میکنم یک صفحه باز میشود که نوشه lock bit1 ,lock bit2,boot lock bit1 و... چکار کنم دستگاه را درست کردم پروگرام هم کردم روشن میشود ولی اولا با ولتاژ 9 باتری اصلا روشن نمیشود بلکه با ترانس 12 روشن میشود و از هر چند دفعه که کلید شستی را فشار میدهم یک بار عمل میکند و در تست هم اغلب اشتباه میکند
سلام دوستان یه من یه نمونه از این دستگاه رو شدیدا احتیاج دارم که همه نوع نیمه هادی اعم از ترانزیستر ، انواع فت ، دیود ، دیاک ، تریاک ، تریستور ، دیود دوبل رو بتونه تست کنه یه مدل تجاری رو میخوام اگه امکانش هست راهنمایی کنید که از کجا میتونم بگیرم چه مارکی و مدلی و حدود قیمت هم بدید با تشکر
سلام دوست عزیز من دارم از این دستگاه تولید میکنم اگه خواستی برات پست میکنم من کرمانشاه هستم
دستگاه من همه نوع نیمه هادی اعم از ترانزیستر ، انواع فت ، دیود ، دیاک ، تریاک ، تریستور ، دیود دوبل رو
تست میکنه قیمتشم بدون هزینه پست //// تومن میشه اگه خواستی این ایمیل منه ///////////////////////
با سلام :
پروژه اين پست مربوط به يك تستر نيمه هادي ها اعم از ترانزيستور و تريستور و ......
كه از ميكروكنترل atmeg8 استفاده كرده است .
پس از مونتاژ كافيست كه يك ترانزيستور و.... را به سه ترمينال پروژه وصل كنيد و دگمه تست را فشار دهيد در صورت سلامت قطعه بعد از چند لحظه در ال سي دي مدار نام پايه هاي قطعه و به همراه مشخصه هايي از ان {alfa . beta .,.... } ضريب تقويت و... را مشاهده خواهيد كرد .
فايلهاي پروژه اعم از hex . asm atmeg8p و همچنين براي lcd كامل ميباشند .
دانلود كنيد .
hidden content may not be quoted
با تشكر .
موفق باشيد .
با سلام اقا این پروژه شما با چه نرم افزاری نوشته شده اگه امکان ئاره بیشتر توضیح بدین
با تشکر