آی پی امداد
abtahi

ترانزیستور - MOSFET ( دانلود کنید )

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
1388٫10٫4
2,476
19,530
ایران
با درود خدمت تمامی عزیزان
این مقاله را به درخوست دوستان آپلود کردم
دوستان این جزوه بسیار کامل در رابطه با ترانزیستورها و MOSFET ها میباشد از دست ندهید با خواندن این مقاله دیگر سوالی در این زمینه باقی نمیماند
این برنامه را با powerpoint اجرا کنید
تقدیم شما
موفق و پایدار باشید

پیوست‌ها

xl150

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
1389٫7٫9
1,393
13,778
USD
دوست عزیز خواهشا فارسی تایپ کنید شما عضو عادی هستید برا این نمیتونید فایل پیوست رو دانلود کنید لطفا قوانین سایت رو مطالعه کنید

h.asadi987

کاربر
1391٫11٫8
159
645
خراسان رضوی
ممنون از همه دوستان ولی کاش یک نفر بیاد و به جای اینکه اینهمه مطلب تکراری بذاره که ترانزیستور چیه و تاریخچه و از این جور مطالب
بیاد بگه آقا در مادربرد pc مثلا این نوع از ترانزیستور به کار میره و شکلش هم اینه و طریقه تستش هم اینطوریه
با این روش دیگه هیچ کس در کارش نمیمونه
با تشکر

bos

کاربر
1391٫10٫23
14
54
با تشکر از آقا مهدی بابت مطلبشون فقط میخاستم عرض کنم اگه نظر منو بخای من کتاب اصول الکترونیک جلد 2 نوشته سعید خرازی زاده رو واسه یادگیری دیود و ترانزیستور پیشنهاد میکنم که خیلی کتاب مرجع و کاملی هستش البته دوستان در مورد خرید این کتاب توجه کنند چون در چاپ جدید 5 فصل اخر کتاب حذف شده من این کتاب را دارم اما مال من چاپش مال سال 1360 هستش و قدیمیه و 5 فصل اخر یعنی نوسان سازها وفیدبک و دارلینگتون و مدارات رگولاتوری و انواع ترانزیستورهای ujt و put را نیز دارد سعی کنین کتاب چاپ قدیمش رو پیدا کنین که بهتر از چاپ جدیده

بالا