روی قطعه نوشته M7
سلام
دیود یکسو سازه / میتونید یه دیود یکسوساز از روی یه بورد اوراقی بر داشته ونصب کنید جهت دیود رو حتما رعایت کنید %
این اتفاق در ترازوهای دیجیتال زیاد اتفاق میفته %
روی قطعه نوشته M7
منم تعمیر کار ترازو هستم خوشحال میشم اطلاعاتمو به اشتراک بزارم کسی اگه سوالی داشت در حد توانم در خدمتم.
باسلام اقای مهندس یک ترازو بامارکCAMARYکمری باسه نمایشگرجلو ودوتاپشت اینوباطری تعویض کردن تمام عملیات رآدرست انجام میده فقط نمایش گرصحفه روشن ولی هیچ عددی نشون نمی دهه اگر زحمت بکشید راهنمای فرماید ممنونتان هستممنم تعمیر کار ترازو هستم خوشحال میشم اطلاعاتمو به اشتراک بزارم کسی اگه سوالی داشت در حد توانم در خدمتم.
باسلام اقای مهندس یک ترازو بامارکCAMARYکمری باسه نمایشگرجلو ودوتاپشت اینوباطری تعویض کردن تمام عملیات رآدرست انجام میده فقط نمایش گرصحفه روشن ولی هیچ عددی نشون نمی دهه اگر زحمت بکشید راهنمای فرماید ممنونتان هستم
سلام دوست عزیز
من تعمیرکار ترازو دیجیتالی هستم
میخوام یک ترازو با دقت 1 گرم یا 1/0 گرم و ظرفیت 10 یا 15 کیلو گرم بسازم
تا حالا که نتونستم . میشه کمکم کنی؟
البته میخوام پارسنگ هم داشته باشه
ممنون میشم
باسلام اقای مهندس یک ترازو بامارکCAMARYکمری باسه نمایشگرجلو ودوتاپشت اینوباطری تعویض کردن تمام عملیات رآدرست انجام میده فقط نمایش گرصحفه روشن ولی هیچ عددی نشون نمی دهه اگر زحمت بکشید راهنمای فرماید ممنونتان هستم
منم تعمیر کار ترازو هستم خوشحال میشم اطلاعاتمو به اشتراک بزارم کسی اگه سوالی داشت در حد توانم در خدمتم.