درود به شما
مهندس جان خسته نباشید و ببخشید که مزاحمتون شدم سوال داشتم وقتی هیتر گرداک روشن میکنیم و درجه گرما را تا اخر باز میکنیم ولی گرما تا مقداری مثل 140درجه گرم میکنه و بالاتر نمیره به نظر جنابعالی مشکل از کدام قسمت از مدار برد میتونه باشه .
سپاسگذار
درود
گرامی ارجمند :
نقشه هیتر شما در دسترس نیست و من بدون نقشه نمیتونم راهنمایی کنم.
اما حیرتم از اینه که در پست ۱۶۵ تاپیک زیر فرمودید.
https://www.irantk.ir/threads/42976...کسان-701-و-702?p=648742&viewfull=1#post648742
این انجمن خیلی بی خوده به کسانی که تقاضای کمک خواستن ببین چه جوری باهاشون برخورد میکنند طوری برخورد میکنند که طرف دلش از همه چی سیاه میشه و انقدر گیر میدن ایراد میگیرند که سوال کننده پشیمون میشه که تقاضای کمک کرده اقا اگر میخواهی واقعا کمک کنی دیگه بهش گیر نده مگر انجمانهای دیگی نیستن که ادم دوست داره باهاشون حرف بزنه .خواهشا کمتر گیر بدین.و اینو بدونید که من اصلا از این انجمن راضی نبودم و کسی به من کمکی نکرد و فقط حرفهای قولومبه سلومبه شنیدم و از این انجمن میرم بیرون خیلیها مثل من هستن داخل گفتگوه را نگاه کنید همه چیو میبینید خیلی ناراحت کنندست.که اسم خودشونو گذاشتن استاد .وای بر ما .
...
و در پست ۲۲۸ همین تاپیک هم فرمودید نباید از من سوال میکردی چون قادر به پاسخگویی نیستم.
لذا درحالیکه فرمودی انجمن های دلخواه و عالی و پاسخگو وجود داره و فرمودید این انجمن بی خوده و از این انجمن خارج میشی ولی در این مدت طولانی بی وقفه و بصورت رگباری پست های تکراری در تاپیک های مختلف ارسال میکنی و باوجودیکه قبلا تذکر و اطلاع دادم که این اعمال خلاف مقرراته ، معذالک توجه میکنی.
عجیب تر اینکه از من سوال میکنی که تشخیص دادی ، نباید ازمن سوال میکردی .
ضمنا درسته که حق عضویت کلانی پرداختی ، اما عضویت ، فقط برای استفاده از اطلاعات موجود انجمن است و کسی موظف به پاسخگویی نیست اما اگه سوال و شخصیت سائل مورد توجه اساتید محترم انجمن قرار بگیره خارج از وظیفه و داوطلبانه ، پاسخگو هستند.
با چه استدلالی تصور کردی بقیه را استخدام کردی و موظف به پاسخگویی هستن؟
معذالک با توهین هایی که کردی اگرچه مستحق کمک و دریافت پاسخ نبودی و اگه میتونستم کمکت کنم هم نباید کمک میکردم ، اما امتناع من از پاسخگویی ارتباطی به توهین های شما نداشته و همانطور که قبلا گفتم ، بدلیل فقدان نقشه دستگاه ، واقعا نمیتونم کمکت کنم.
بنابرین هر وقت نقشه پیدا کردی از من سوال کن و اینقدر برخلاف مقررات ، پست تکراری ارسال نکن .
البته بنظر میرسه اطلاعات و تجربیات شما برای تعمیر گرداک کافی نیست و بهترین گزینه برای شما مراجعه به تعمیرکار است.
در پایان این تاپیک را مطالعه فرمایید
https://www.irantk.ir/threads/11184...-خوش-شانس-کنیم?p=631321&viewfull=1#post631321
سپاس