عرض ادب
سوال بنده در صفحه قبل نوشته شده بود . ماقبل سوال دوست عزیز در مورد تعمیر هیتر
به هر حال سوال بنده این بود که :
بنده در مورد هیتر سوالی داشتم !
مدار پمپ هیتر طوری طراحی شده که عملا سرعت باد از 1 تا 100 قابل کنترل هستش به عبارتی موقعی که از یک مدار معمولی دیمر استفاده میکنیم پمپ یا کلا خاموش میشه یا هم با رنج 70% و 100 % کار میکنه ! عملا مدار دیمر هیچ کارایی در کنترل پمپ نداره ! بنده تعدادی هیتر خراب دارم به علت بالا رفتن قیمت این دستگاه ها نیاز به بازسازی هستش ! میخاستم اگه اساتید لطف کنن توضیحی در مورد قسمت کنترل سرعت باد ارایه بدن تا بشه از داخل نقشه همین قسمت استخراج کنم ! از راهنمایی و صرف وقت برای اینجانب نهایت تشکر دارم
درود
هرچند معرفی نکردن آدرس پست قابل توجیه نیست حتی اگه یک پست قبل مورد نظر شما باشه اما پست مورد اشاره شما بیش از ۱۰ پست قبل ارسال شده و من برخلاف تکلیفم چند پست قبل را جستجو کردم و ندیدم .
ازآنجاکه من وظیفه و تکلیفی ندارم و داوطلبانه و خارج از وظیفه درخدمتم ، لذا حق دارم سوالات متقاضیان محترم را بدلخواهم انتخاب کنم و همانطور که اگه شما ببینی دو تا ماشین نیاز به هل دادن داره که یکی از اونا محترمانه درخواست کمک میکنه و دیگری میگه اوهو مرتیکه بیا کمکم کن و شما هرگز به دومی کمک نمیکنی .
لذا منم برای کسی که وقت من را بدون دلیل موجهی تلف کنه دلیلی برای پاسخگویی ندارم و لازمه که او هم مزه اتلاف وقت را بچشه.
از طرفی اگر من به مساعدت کسی نیاز دارم حتی المقدور باید شرایط مساعدت را بگونه ای براش فراهم کنم که زیان کمتری تحمل کنه .
لذا اگه ببینم در دیزی بازه و زیان بیشتری تحمیل کنم و بگم اگه شماره پست را بنویسم وقتم تلف میشه و بهتره من به اموراتم برسم و چند ثانیه وقت برای ذکر شماره پست مصرف نکنم تا خود راهنما یکساعت در کل پست های ارسالی انجمن جستجو کنه تا پست منو پیدا میکنه ، دراینصورت پاسخگو هم حق داره نام منو در لیست سیاه قرار بده و بخاطر بسپاره و هیچوقت بمن پاسخ نده .
در هر صورت شما در خصوص پمپ توضیحی خواستی که اتفاقا در ابتدای همین تاپیک به تفصیل تحلیل کردم و حتی عنوان تاپیک گویای این حقیقت است.
اما همانطور که از پست های شما انتظار میره توقع کردی یکبار دیگه همون مطالب را بصورت شخصی برای شما هم تحلیل کنم که خارج از منطق و خارج از توان و توانایی من است .
من کلیه بخش های این دستگاه را با جزئیات کامل در دو تاپیک تحلیل کردم و میتونی استفاده کنی.
ضمنا مطالعه این تاپیک برای حل مشکلات شما کمک شایان توجهی میکنه .
https://www.irantk.ir/threads/11184...انس-کنیم?p=631321&viewfull=1#post631321
سپاس