alirezarasol
کاربر
- 1392٫10٫13
- 138
- 603
درود
نظر لطف شماست.
معمایی جز وظیفه زینر مورد هدف نیست.
لذا کلیه راهنمایی ها به این منظوره که نظر شما را به عملکرد تغذیه جلب کنم لذا جیر جیر و غیره مورد هدف نیست
من با توجه به تحلیل عملکرد زینر ، پاسخ سیستم را حدس میزنم تا پس از آزمایش و تایید شما بعنوان راهنمای تحلیل استفاده کنید.
بنابرین توجه شما را به چند رفتار ناشی از عملکرد تغذیه جلب کردم که اگه بصورت معگوس از این اطلاعات و رفتار تغذیه استفاده کنی وظیفه زینر مشخص میشه.
باید از خودت سوال کنی ، پس از رفع اتصال کوتاه چرا تغذیه با بار ۵۱ اهمی روشن نمیشه ولی بدون بار ۵۱ اهمی روشن میشه ؟
۲- ملزومات روشن شدن تغذیه چیه ؟
۳- پس نتیجه میگیری اون نیازها با جدا شدن بار ۵۱ اهمی رفع میشه و روشن میشه.
۴- چگونه وجود یا عدم وجود ۵۱ اهمی موجب نیاز یا عدم نیاز به اون فاکتور میشه ؟
و به این تزتیب چنین سوالاتی باید در ذهن شما مطرح بشه تا پاسخ آنها ، شما رو به وظیفه زینر برسونه
اگر به رفتارهایی که مشاهده کردی دقت کنی به وظیفه زینر بسیار نزدیک شدی.
حالا آزمایش زیر را انجام بده
فقط زینر حذف باشه
در بین بارهایی که در اختیار داری ببین بزرگترین باری که به خروجی متصل میکنی و تغذیه از ابتدا روشن نمیشه چند اهمه ؟
از حدود ۲۰ اهم شروع کن و بتدریج کم کن چون احتمالا باید کوچکتر از ۱۰ اهم باشه تا بدون زینر اساسا از ابتدا روشن نشه .
مقاومت وات بالا باشه و ابتدا به خروجی متصل کن و یکلحظه کوتاه به برق بزن و ببین روشن میشه یا نه که مقاومت نسوزه.
سپاس
با سلام خدمت استاد غزال بزرگوار
در خصوص نقش مقاومت R16 در حال تفکر میباشم ولی درخصوص آزمایشی که فرمودید ابتدا با دو مقاومت 12 اهم 50 وات سری شروع کردم و سپس با یکعدد 12 اهم و سپس با دو مقاومت 12 اهم موازی که در سه حالت پاور روشن میشه و مشکلی ندارد.(در هر سه حالت فقط ZD3 حذف میباشد).
استاد یه سوال در خصوص ولتاژ Vcc دارم:
در حالت عادی و حالتی که ZD3 حذف میباشد Vcc در حالت عملکرد عادی پاور تقریبا 22.3 ولت میباشد ولی در حالتی که ZD3 حذف میباشد ویک پایه R16 از مدار خارج است ولتاژ Vcc در زمان کارکرد عادی پاور 13.7 ولت میشود .یعنی نبود R16 چه ربطی به Vcc دارد.
با سپاس فراوان
آخرین ویرایش توسط مدیر: