پاسخ : تحلیل و عیب یابی تغذیه تابلوهای روان
سلام استاد در این چند روز فقط خوانده بودم و نتیجه رو اعلام نکردم ک پست ها پراکنده نشوند گفتم نتیجه رو اعلام کنم ک بی ثمر نباشه در مورد متغیر کردن تغذیه ک ولتاژ درست ب دست نمی امد همانطور ک فرمودید قطعات متصل ب پایه چهار در تغذیه اینجا ک ای سی lm358بود معیوب بود و با تعویض ان و یک مقاومت ۱۰ اهم یک واتمتصل ب vcc در تغذیه بنده ولتاژ از ۲/۵ولت تا ۲۵ولت بدون افت ولتاژ ب دست آوردم با سپاس از کمک شما
درود
بنابه گزارش اخیر شما و با توجه به فقد نقشه که بررسی دقیق را ناممکن ساخته ، لذا حدس میزنم قطعات مرتبط با پایه ۴ اشکال داره و افت ولتاژ ناشی از جریان بدلیل اتصال غیر عادی و موقت پایه ۴ است که آزمایشی صورت گرفته است و بهمین علت قادر به اصلاح ولتاژ نیست.
ناحیه بی اثر با سری کردن مقاومت مناسب با پایه انتهایی پتانسیومتر مرتفع میشه
سپاس
سلام استاد در این چند روز فقط خوانده بودم و نتیجه رو اعلام نکردم ک پست ها پراکنده نشوند گفتم نتیجه رو اعلام کنم ک بی ثمر نباشه در مورد متغیر کردن تغذیه ک ولتاژ درست ب دست نمی امد همانطور ک فرمودید قطعات متصل ب پایه چهار در تغذیه اینجا ک ای سی lm358بود معیوب بود و با تعویض ان و یک مقاومت ۱۰ اهم یک واتمتصل ب vcc در تغذیه بنده ولتاژ از ۲/۵ولت تا ۲۵ولت بدون افت ولتاژ ب دست آوردم با سپاس از کمک شما
آخرین ویرایش: