آی پی امداد
abtahi

آموزشی: تحلیل نقشه بسیار ساده نقطه جوش طراحی غزال

bahramikhah

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-09-15
506
1,222
56
کبودراهنگ همدان
ممنون سوال دیگری هم‌پرسیدم که از این مدار می‌توان برای جوش باتری لیتیوم یون مثل دستگاه های تجاری استفاده کرد؟
خواهش می کنم
برای پاسخ یه بار پست فوق را از اول تا آخر مطالعه نمودم ، خداوند متعال روح استاد مرحوم جناب غزال را غریق دریای رحمت نماید . انشالله
توضیحات مبسوط بیان شدن
بله بنده یه نمونه ساختم و به یکی از دوستان که در این زمینه فعالیت داشت، ارایه دادم
فقط برای جوش خوب باید آزمون و خطا حالت مطلوب را بدست بیارید
و بعدا در تولیدات تجاری خود بطور کامل بصورت دفترچه راهمنایی کاربران ارایه نمایید

bahramikhah

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-09-15
506
1,222
56
کبودراهنگ همدان
ممنون سوال دیگری هم‌پرسیدم که از این مدار می‌توان برای جوش باتری لیتیوم یون مثل دستگاه های تجاری استفاده کرد؟
بله ، فقط بشرطی که به باطری آسیب نرسه . یعنی جوش حرفه ای داشته باشید
بنده خیلی ایده ها داشته و دارم . مع الوصف توی مغازه به جهت کارهای تعمیراتی و ارباب رجوع فرصت نمیشه
از طرفی خرجی خانه با این گرانی و تورم هر چه ایده و ابتکار هستش از آدم سلب می کنه
من قصد داشتم با استفاده از سوچینگ 1 الی 12 ولت با جریان 100 آمپر این پروژه را بسازم
فعلا که در حد یه آرزو هستش

Mokri

کاربر
2021-07-08
4
1
بله‌متاسفانه استاد در بین ما نیستند و من نمیخوام تجاریش کنم فقط میخوام یکی برای خودم بسازم چون توان خرید دستگاه های بیرون ندارم.فقط خازن بایپلار با این‌مشخصات نبود میشه از خازن پلی استر استفاده کرد؟
در ضمن رله ها میشه از رله بچه میلون استفاده کرد چون تو شهر به هر قطعه فروشی میگم یک رله یک کنتاکت باز و یک کنتاکت بسته میخوام میگه نشنیدم تا حالا

بالا