پس بزارید منم یه تجربه بگم واستون :thumbsup:
یه دی وی دی رایتر داشتم فک کنم پایونیر بود دربش مشکل داشت وقتی سی دی توش بود بیرون میومدولی اگه نبود باید به یه تیکه سیم متوصل میشدی. که فک کنم اکثرا امتحان کردین.
اولین کاری که کردم تسمه مشابه خودشو اکتحان کردم نشد . با یه تسمه کوچیک تر امتحان کردم بازم نشد
اینم بگم وقتی که قاب بالایی رو برمیداشتی به راحتی بیرون میومد
کاری که من کردم این بود بین موتوری که سی دی رو می چرخونه و قاب بالایی یه آهنربا قرار داره که اکثرا رو موتور نصبه بعضی وقتا هم رو قاب بالایی
روپوش بالایی رو برداشتم و زیر آهنربا یکم چسب حرارتی ریختم که یکم فاصله بین آهنربا و اون فلزه زیاد شد و به راحتی در رایتر کار کرد:thumbsup:
نتیجه ای که گرفتم این بود که بعد یه مدت کار قدرت آهنربا زیاد میشه و مانع خروج در میشه
الانم یه ساله که داره واسم کار می کنه و بدون هیچ مشکلی::bounce::
دوستانی که برای تهیه تسمه مناسب مشکل دارن میتونن از سر بادکنک استفاده کنن (سر بادکنک رو ببرید و بجای تسمه استفاده کنین )من چن سال این کارو میکنم رو همه مدلا جواب میدهاگه سی دی رم دکمشو بزنیم ولی دربش باز نشه اما صدای تق تق بده باید تسمشو عوض کنیم
حتما نمونه تسمه قدیمی را با خودتون ببرین که فروشنده یکی به همون اندازه بهتون بده قیمتش هم حدودا 200 تا 300 تومنه
من یه dvd کامپیوتر دارم که دور موتوری که cd رو میچرخونه ثابته به نظر شما اشکال از چیه؟
ممنون