سلام وتشکرازمرادی عزیز بابت پاسخ عرض کنم که درموردتعویض قطعات شماره ومقداراونهاروخیلی مدنظردارم وهیچگاه مثال بجای ۰۰۳از۰۰۵استفاده نکردم به نظرم مشکل دربایاس بیس ترانزیستورها پیش میادومن مشکوک به دیاک بودم مسئله رو مطرح کردم به این امید که از اساتید بزرگوارراهنمایی بگیرم بازهم از یادآوری تون ممنونم.
درود
عیب و ایراد هر دستگاهی با انجام آزمایش های لازم و با بررسی پاسخ سبستم مشخص میشه .
بدیهی است که سر درد یک داروی مشخص نداره و هر بیماری باید مورد آزمایش قرار بگیره تا عامل سر درد هر بیمار مشخص بشه .
البته پزشک کلنگی هم وجود داره که یک خورجین دارو میده بلکه یکی از داروها افاقه کنه و دراینصورت اگرچه بابای بیمار در میاد و در آینده باید عوارض ناشی از داروهای جور واجور و کیلویی را تحمل کنه اما ازآنجاکه هیچوقت متوجه نمیشه که داروهای بیمورد موجب بیماری های رنگارنگ آتی شده لذا همیشه بابت درمان این پزشک خیلی هم شنگول و خوشحال و از وی بسیار هم راضی است .
حکایت این پزشک مصداق ، تعمیر کیلویی و شانسی است که قطعات دستگاه معیوب را بصورت کیلویی عوض کنیم شاید تصادفا قطعه معیوب هم عوض بشه و مشکل رفع بشه ، غافل از آنکه اگه رفع بشه همون دستگاهی میشه که فرمودید غالبا داغ میکنه و تند تند میسوزه و در هر صورت دستگاه ، دستگاه نمیشه ، مگر بخت یار باشه و قطعه معیوب در ابتدای تعمیر شانسی عوض بشه
د
ر تعمیر اصولی هیچ قطعه ای خارج نمیشه مگر سوخته باشه.
و هر تعویض نابجا و اشتباه بمنزله پتکی است که به سیستم وارد میشه.
سپاس