آی پی امداد
abtahi

درخواست: تاپیک درخواست فایل بایوس مربوط به لپ تاپ های sony ( فقط در این تاپیک )

serael

کاربر vip
کاربر
2012-02-09
70
293
سرکان
پاسخ : رد: تاپیک درخواست فایل بایوس مربوط به لپ تاپ های sony ( فقط در این تاپیک )

با سلام نیاز به فایل بایوس لب تاپ سونی مدل vpcea47fx دارم .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

A.R.T

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-04-14
3,172
46,428
ایران
پاسخ : رد: تاپیک درخواست فایل بایوس مربوط به لپ تاپ های sony ( فقط در این تاپیک )

با سلام نیاز به فایل بایوس لب تاپ سونی مدل vpcea47fx دارم . اصل ایراد دستگاه پسورد روی بایوس بود که با تعیوض بایوس های مشابه پسورد نمی خواد اما دستگاه بعد حدود 30 ثانیه خاموش میشه . وقتی مدل قبلی ( اصلی ) خودش را که ب ک آپ گرفتم میریزم باز هم پسورد می خواد و خاموش هم نمیکینه . یک مورد خرید هم از سری ea داشتم که گفتن بزنی می خوره ولی متاسفانه جواب نداد و با اونم باز خاموش میکنه .
دسگاه نزدید چهار ماه همینجور خوابیده . اگه بایسو گیر نیارم مجبورم بایوس قبلی را بریزم از سونی ساپورت رمزش را بگیرم که اوندردسرای خودشو داره . ( واریز پول و از این حرفا ) از دوستان اگه کسی داره ممنون میشم اطلاع بده .
با درود
دوست عزیز
اینجا فقط تاپیک درخواست فایل بایوس هست نه سوال و طرح مشکل
پست شما ویرایش شد
لطفا در قسمت لپ تاپ سونی تاپیک جدید باز کنید
و مشکل را انجا مطرح کنید تا بطور دقیق راهنمایی شوید
ضمنا مدل و شماره مین برد و پلاتفرم را هم باید اعلام کنید

pc_mojtaba

کاربر
2013-10-06
68
94
سلام.
دوستان کسی بایوس لپ تاپ سونی vpc 134fx روداره
ممنون

sistana

کاربر
2010-11-24
197
157
با سلام.
دوستان فایل بایوس لپ تاپsony pc-71211w نیاز دارم
ممنون.یاعلی

A.R.T

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-04-14
3,172
46,428
ایران
سلام فایل بایوس لپ تاپ سونی وایوو مدل pcg-fx50g/k رو میخام لطفا اگر دارید آپ کنید ممنون میشم

درود
شماره مین برد؟؟؟
پلاتفرم؟؟؟؟
Rev؟؟؟؟
حجم فایل؟؟؟
را اعلام کنید

nirahi

کاربر
2015-05-05
1
0
سلام دوستان فایل بایوس سونی pcg-9d7nلازم دارم اگه کسی داره اپلود کنه ممنون میشم

ashil_4444

کاربر
2009-11-04
11
9
سلام خدمت دوستان و همکاران عزیز.لطفا فایل بایوس مدل VPCEA25FX رو تو سایت بزارید ممنون میشم.مشخصات مادربرد هم m960-mp-mb mbx-224 rev:1.1

ashil_4444

کاربر
2009-11-04
11
9
سلام خدمت دوستان و همکاران عزیز.لطفا فایل بایوس مدل VPCEA25FX رو تو سایت بزارید ممنون میشم.مشخصات مادربرد هم m960-mp-mb mbx-224 rev:1.1

دوستان و همکاران واقعا رویه سایت همینجوریه که یه تاپیک میزنی حتی یه نفر بعد ۳ روز جوابتم نده.ماشالله سایت این همه مدیر داره.من عضو vip شدم که این سایت بدردم بخوره.اگه من به مشتری قول تحویل بعد ۳ روز بدم تا الان مشتری هزار بار زنگ زده.خواهشا یه ذره توجه کنید به درخواست ها.

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,515
ایران
دوستان و همکاران واقعا رویه سایت همینجوریه که یه تاپیک میزنی حتی یه نفر بعد ۳ روز جوابتم نده.ماشالله سایت این همه مدیر داره.من عضو vip شدم که این سایت بدردم بخوره.اگه من به مشتری قول تحویل بعد ۳ روز بدم تا الان مشتری هزار بار زنگ زده.خواهشا یه ذره توجه کنید به درخواست ها.
درود بر همکار بزرگوارم
همکار گرامی مطمئن باشید همکاران موجود نداشتند وگرنه برای شما آپلود میکردند شاهد سخن من هزاران فایل است که دوستان و همکاران آپلود کرده اند
چند نکته :
تمام کسانی که vip میشوند وظیفه دارند همکاری کنند این جمله را هزار بار عرض کردم ولی تعداد خیلی خیلی کم همکاری کردند اگر همه همکاری میکردند و تمام فایل های بکاپی را آپلود میکردند الان خودکفا بودیم . البته تا حدودی خودکفا هستیم ولی کامل نیست
نکته بعدی : در این انجمن هیچ مدیری پول دریافت نمیکند و این هزینه همه خرج سرور و مسائل مربوط به انجمن میشود اینجا یک انجمن بسیار بزرگی است و مسائل مربوط به خودش را دارد .
نکته بعدی : مدیران فقط وظیفه ارسال و پاسخ ندارند . بیشتر وظیفه آنها ویرایش و بررسی و مدیریت میباشد
درخواست از همکاران : لطفا همکارانی که این فایل را موجود دارند لطفا آپلود فرمایند فقط حتما تست شده باشد
موفق باشید

بالا