آی پی امداد
abtahi

تاپيک مخصوص درخواست فايل بایوس انواع مادربرد PC

ardalans

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2014-01-26
516
1,355
سلام دوستان نیازمند فایل این مادربورد اینتل هستم
[h=3]DP965LT[/h]

ardalanu2

کاربر vip
کاربر
2010-10-08
2
0
دوستان لطفا کمکم کنین. فایل بایوس مادربرد اینتل DP67BG میخوام.
فایل دارم ولی کد شده هست که فقط با نرم افزار مخصوص خود اینتل میشه اینکاررو کرد ولی متاسفانه به محض اینتر زدن سیستم خاموش میشه.:051:
دیگه تصویر نمیده باید چند بار ریست کنم تا تصویر بده.

AMD

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2013-06-28
10,548
40,282
تهران
دوستان لطفا کمکم کنین. فایل بایوس مادربرد اینتل DP67BG میخوام.
فایل دارم ولی کد شده هست که فقط با نرم افزار مخصوص خود اینتل میشه اینکاررو کرد ولی متاسفانه به محض اینتر زدن سیستم خاموش میشه.:051:
دیگه تصویر نمیده باید چند بار ریست کنم تا تصویر بده.

فایل BIO که از سایت اینتل گرفتی تو یک فلش بریز وصل کن به سیستم . ببین جواب میده بعد از ENTER زدن .

roohia

کاربر
2012-01-11
233
261
سلام دوستان خسته نباشید
فایل بایاس مادربرد اینتل DG41TY می خواستم
ممنون

meysam74

کاربر
2016-04-23
5
1
درود دوستان عزیز

لطفا کمکم کنید

بنده مادربرد J&W PH67A-USB 3.0 و CPU PENTIUM 2.90GHZ و 2x 4GB RAM DDR3 ATOP و 4GB Geforce GTX 530 دارم ، میخواستم BIOSش آپدیت کنم رفتم تو سایتش مدل J&W PH67A-USB 3.0 (b3 دان کردم و آپدیت کردم اما نمیدونسم این b3 فرق میکنه فکر میکردم همان مادربردی دارم همان هست خلاصه Bios آپدیت کردم کامل و موفقیت آپدیت شد اما موقع خاموش کردن از دکمه ریست کیسم استفاده کردم بعد بالا اومدن کیسم روشن شد چراغ مانیتورم نارنجی شد هی ریست میکردم باز همینطوره بود بعدش در کیس باز کردم رم هام بیرون اوردم باز هام زدم جا روشن کردم باز همینطور چراغ نارنجی بود و گرافیکم بیرون اوردم و جایی قرار میگره فوت کردم تمیز کردم و زدم جا کیسم روشن کردم بازهمینطوز چراغ نارنجی و بعدش سیم لحیم برداشم گرد کردم گذاشتم رو جامپر کیسم روشن کنم اصن کیس روشن نمیشد سیم ها بیرون اوردم و روشن کردم باز هم چراغ مانیتورم نارنجی بود
دیگه تا اینکه بررمش تعمیرگاهی گفتن شما اشتباهی مدل b3 زدین بخاطر همین تصویر ندارین و کیسم هم رونش میشه بخاطره مدلهاش مثه هم هستن فقط باید دنبال BIOS J&W PH67A-USB 3.0 بدون b3 باشید
واسم بیارین که برگدونمش بنده و مهندس تعمیرگاهع هر چی دنبال میگردیم و تو سایت خودش کلش و فقط مدل b3 هستش و اصن بدون b3 نیستش
از شما خواهشی دارم BIOS J&W PH67A-USB 3.0 بدون b3 واسم ارسال کنید
یه دنیا تشکر از شما دوست عزیز
منتظر پاسخ گرامتون هسم

بالا