سلام.
دوست عزیز طراحی این باند اکتیو مشکل دارد.
اگر پست های قبلی را دیده باشید هر چه تغییرات امکان داشت دادم ولی نتیجه ای نداد ، ضمن اینکه استاد غزال هم چند راه کار دادند ولی فایده نداشت در آخر هم اذعان فرمودند " صحت ادعای شما فقط در یک حالت ممکن و مقدوره که طراحش حیلی بیسواد باشه و در اینصورت این مدل دوام نمیاورده و بسرعت میسوخته " پست شماره 828 با توجه به گزارشات و عکس های ارسالی!
حتی دوست مدعی بود که " واقعیتش تابحال آمپلی فایر ماسفتی ندیدم که از ترانزیستورهای 15034 و 15035 بعنوان درایور استفاده کنه " پست 821
در هر حال من برای تغذیه دوبل 15 ولت که با مقاومت های وات بالا از خط 80 ولتی تغذیه می شد از یک تغذیه مستقل دیگر ( دوبل ) استفاده کردم .
برای تغذیه اصلی هم چون به هیچ نحوی نمی شد ترانس حلقوی که رزین داشت را اصلاح کنم از یک منبع سویچینگ دوبل 60 ولت استفاده کردم که خدا را شکر خوب شد و تابحال مشکلی نداشته.
موفق باشید.
وقت بخیر
دوست بزرگوار حقیقتا من به درستی متوجه نشدم
آیا این مدل آمپلی ها مشکلی غیر از ولتاز غیر مجاز داشتند که شما توسط تعویض تعذیه آن را برطرف کردید؟
تاجایی که پستها را مطالعه کردم مشکل در تغذیه اصلی بود که تزریق ولتاز بالا و خازن غیراستاندارد با ولتاژ کاری پایینتر در این آمپ ایجاد مشکل کرده بود
دوستان ایراد را در ضعف طراحی و یا عامدانه بودن طراحی به جهت تخریب زودهنگام تشخیص داده بودن و پیشنهاد شده بود که بدون کمترین هزینه و هیچگونه تعویض در قطعات ولتاژ کاری ترانس مربوطه را با کم کردن چند دور سیم ثانویه ترانس کاهش بدن
که البته بهترین روش را هم پیشنهاد دادن
طوری که متوجه شدم گویا شما کل تغدیه را از ترانسی به سوییچینگ تغییر دادید !!!
اگر واقعا همینطور بوده باشه البته بنده قبلش عذرخواهی میکنم ولی به نظر بنده کار درستی انجام ندادید
بنده بابت دستگاه خودم هیچ وقت چنین کاری انجام نمیدم برای مشتری هم پیشنهاد چنین کاری نمیدم
مگر اینکه خود مشتری بنا به دلایلی از جمله سبک و پرکاهی شدن دستگاه اصرار به تغییر تغذیه داشته باشه
تغدیه اون دستگاه که میتونسته تا قیام قیامت بدون کوچکترین مشکل دستگاه را درایو کند بدون اینکه خودش کوچکترین عیب و ایرادی پیدا کند را با تعذیه دیگری جایگزین کردید که خودش سرشار از عیب و ایراد و نویز و...... میباشد هر آن هم میتونه با یه تغییرات ولتاژ تخریب بشه و حتی آمپلی را هم از بین ببرد
به هر تقدیر باز هم عذرخواهی میکنم بنده نظر خودم را دادم