- 2007-05-09
- 5,028
- 106,712
با سلام :با سلام مجدد به شما استاد عزیز:
میدانم در سایت آمپلی های بهتری وجود دارند اما من مشکل منبع تغذیه دارم یعنی نمی تونم منبع سوئیچینگ بسازم و باید از ترانس استفاده کنم که برای ولتاژهای بالا (30-40 ولت) هم ساختنش گران در می آید لذا به آمپلی هایی روی آوردم که نهایتا با ولتاژ 24 ولت کار کند . در مورد لینک بالا هم باید بگویم که برای من قابل رویت نیست . با تشکر
دوست عزيز براي منابع تغذيه امپلي فايرها حتمي نيست كه از منبع تغذيه سويچينگ استفاده شود بلكه اين يك پيشنهاد باصرفه و بازده عالي هست و در مورد هر منبع تغذيه ديگري نيز صادق ميباشد وگرنه همه امپلي فايرها را ميتوان از طريق ترانس و باتري و.... راه انداخت .
1- مداري كه از ايسي LM و به همراه ترانزيستور MJ استفاده شده از قدرت بالاتري { 300 وات براي هر كانال } برخوردار هست در صورتيكه مدار tda فقط 15 وات مقايسه اين دو مدار شديدا بستگي به نياز و مقرون به صرف شما دارد و قابل قياس هم نيستند .
از طرفي ساختن منبع تغذيه با 70 ولت {با سر وسط} توسط ترانس خيلي گرانتر و حجيم تر از يك منبع تغذيه سويچينگ با همين مشخصات خروجي ميباشد {صرف نظر از اتلاف انرژي كه ترانس ها دارند }.
چه قدرت از امپلي فاير نياز داريد ؟
ولتاژ مدار 70 ولتي را حتما بايد از طريق برق شهر تهيه كنيد {با توجه به درخواست شما و بهره گيري از ترانس }
مدار tda يك امپلي فاير پرتابل و ساده ايست كه تهيه 24 ولت تغذيه ان چنان مشگلي نيست .{ولي محدود به 15 وات ميباشد } .
تصميم با خودتان است نياز خود را با مدارات فوق وفق دهيد .
لينك فوق در بخش نظرات كاربران ميباشد با هنوان تاپيك { در رابطه با لوازم كار } بنابرين هر كاربري حتي عضو سايت هم نباشد بايد بتواند اين لينك را ببيند شما ادرس لينك را كپي نكنيد در ادرس بار خود تايپ كنيد حتما مشگلي نخواهيد داشت .
اينم عكسي از پست ارسالي كه ميزارم .
با تشكر .
موفق باشيد .
پیوستها
-
110.4 کیلوبایت بازدیدها: 163
آخرین ویرایش: