با سلام مشابه ترانزيستور فت به شماره sfs 9634 رو ميخوام که -250ولت .1.3 اهم و-3.4 امپر البته از irf9640 استفاده کردم کار نکرد چون فکر ميکنم -200ولت بود اگر کسي مشابهي سراغ داره ممنون ميشم راهنمايي کنه
با سلام مشابه ترانزيستور فت به شماره sfs 9634 رو ميخوام که -250ولت .1.3 اهم و-3.4 امپر البته از irf9640 استفاده کردم کار نکرد چون فکر ميکنم -200ولت بود اگر کسي مشابهي سراغ داره ممنون ميشم راهنمايي کنه
سلام :
دوست عزيز اين شماره موسفيت sfs9634 كانال مثبت هستش و مشابه ا ن : [hide] R F1S9640SM [/hide] ميباشد و از شماره 2sj449 از جنس مرغوب هم ميتوان جايگزين كرد اگر در مانيتور استفاده ميكنيد احتمالا irf9640 شما هم احتمالا نامرغوب بوده والا جواب ميداد .
با تشكر .
موفق باشيد .
//////////////////////////////////////////////////[/QUOTE] با سلام :
اقا //// جهت مزيد اطلاع : خوشبختانه هر دو شماره sfs9634 و irf9640 كه مطرح نموده اند كانال مثبت هستند .
با سلام مشابه ترانزيستور 2SC 5521 رو ميخوام ترانزيستور 2SC5446 رو فروشنده به عنوان مشابه بهم داده تا پاور ميکنم خيلي داغ ميشه ميخواستم بدونم که بجاي ترانزيستور خودش کار ميکنه اگر نه يک مشابه بهم معرفي کنيد ممنون
با سلام مشابه ترانزيستور 2SC 5521 رو ميخوام ترانزيستور 2SC5446 رو فروشنده به عنوان مشابه بهم داده تا پاور ميکنم خيلي داغ ميشه ميخواستم بدونم که بجاي ترانزيستور خودش کار ميکنه اگر نه يک مشابه بهم معرفي کنيد ممنون
دوست عزیز مشخصات ترانزیستور 5446 از ترانزیستور 5521 بالاتر است . ممکن است در مدار ایرادی وجود دارد که باعث داغ شدن میشود . مشخصات 2SC 5521 مساوی با 1500 ولت 13 آمپر 3.5 وات است مشخصات 2SC5446 مساوی با 1500 ولت 18 آمپر 200 وات است . در ضمن دقت داشته باشید این ترانزیستور جنس مرغوب باشد .
با سلام خدمت اساتید و دوستان گرامی
مشابه موس فت 2SK4096را می خواستم ،کاربرد آن در برد تغذیه ال سی دی سونی می باشد و فکر کنم سرعت سوئیچینگ بالایی هم باید داشته باشد.عنایت نموده در صورت امکان چندین مشابه معروف را معرفی نمایید تا حداقل یکی را بتوان در این آشفته بازار قطعات، تهیه نمود. با تشکر
با سلام خدمت اساتید و دوستان گرامی
مشابه موس فت 2SK4096را می خواستم ،کاربرد آن در برد تغذیه ال سی دی سونی می باشد و فکر کنم سرعت سوئیچینگ بالایی هم باید داشته باشد.عنایت نموده در صورت امکان چندین مشابه معروف را معرفی نمایید تا حداقل یکی را بتوان در این آشفته بازار قطعات، تهیه نمود. با تشکر