آی پی امداد
abtahi

تاپيك مشابهات

sondefa

کاربر
2009-11-13
4
4
دوست عزيز اشتباه نكنم من اين دو ترانزيستور را در برد رسيور 550 ديده ام يكي مثبت مي باشد يكي منفي و از هر ترانزيستور ي مي توانيد استفاده كنيد

sardarshams عزیز، از راهنماییتون سپاسگذارم. آره، این ترانزیستور ها مربوط به برد رسیور 550 میشن. ولی من تو این کار مبتدی ام و یکم توضیح بیشتر می‌خوام. منظور از اینکه گفتید از هر ترانزیستوری می‌تونم استفاده کنم اینه که حتی از ترانزیستور های نیم استوانه ای و با هر شماره ای هم می‌تونم استفاده کنم؟
اگه میشه استفاده کرد فقط کافیه که محل پایه های B , C , E هردوتا ترانزیستور روی برد بر هم منطبق بشن یا اینکه ترتیب پایه هاش فرق میکنه؟
پیشنهاد خودتون چه ترانزیستوری هست که بهتر جواب بده؟
خیلی ممنون میشم اگه یکم بیشتر توضیح بدین.

sondefa

کاربر
2009-11-13
4
4
sardarshams عزیز، از راهنماییتون سپاسگذارم. آره، این ترانزیستور ها مربوط به برد رسیور 550 میشن. ولی من تو این کار مبتدی ام و یکم توضیح بیشتر می‌خوام. منظور از اینکه گفتید از هر ترانزیستوری می‌تونم استفاده کنم اینه که حتی از ترانزیستور های نیم استوانه ای و با هر شماره ای هم می‌تونم استفاده کنم؟
اگه میشه استفاده کرد فقط کافیه که محل پایه های B , C , E هردوتا ترانزیستور روی برد بر هم منطبق بشن یا اینکه ترتیب پایه هاش فرق میکنه؟
پیشنهاد خودتون چه ترانزیستوری هست که بهتر جواب بده؟
خیلی ممنون میشم اگه یکم بیشتر توضیح بدین.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: babae

sardarshams

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-06-20
1,083
24,858
44
Azarbayjan-Miandoab
دوست عزيز در برد رسيور از اين دو ترانزيستور بيشتر استفاده شده شما هر كدام از اين ترانزيستورها را در مدار پيدا كنيد وبا اهمتر عقربه اي اندازه بگيريد اگر پايه بيس با پروب سياه به بقيه پايه ها راه داد ترانزيستور مورد نظر منفي مي باشد و اگر با پروب قرمز راه داد ترانزيستور مورد نظر مثبت مي باشد .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام

مشابه ای ســی 16 پایه s494p را می خواستم

با ســـپاس
سلام :
دوست عزيز اين ايسي يك توليد و كنترل كننده پالس هاي pwm كه در منابع تغذيه سويچينگ كاربرد دارد ميباشد و متاسفانه مشابه دقيقي ندارد .
در صورت ضرورت و اگر مهارت لازم را داشته باشيد از SG1527 و مانند ان ميتوانيد جايگزين كنيد .
موفق باشيد .

amirooo

کاربر
2009-11-05
18
31
سلام اگه میشه مشابهی واسه فت k3662معرفی کنید من z44nگذاتی تو آمپر پایین جواب میداد ولی تو آمپر بالا سوخت

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: iran_m240

irantksat

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2006-11-02
888
6,504
سلام اگه میشه مشابهی واسه فت k3662معرفی کنید من z44nگذاتی تو آمپر پایین جواب میداد ولی تو آمپر بالا سوخت

سلام
مشابهش رو نمیدونم چی هست
ولی دیتاشیتش رو براتون گذاشتم
امیدوارم به کارت بیاد

پیوست‌ها

• 225.8 کیلوبایت بازدیدها: 64

ahnor

کاربر
2008-11-30
36
87
با سلام