آی پی امداد
abtahi

تاپيك درخواست ديتا شيت ها

ajamee

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-14
1,750
4,771
سلام وتشکر من دنبال ديتا شيتd304x خيلي گشتم ولي نتوانسنم آن را پيدا کنم اين قطعه سه پايه دارد لطفا کمکم کنيد

صابری

کنترل کل سایت
ناظم انجمن
2009-05-31
11,798
134,687
اصفهان
سلام وتشکر من دنبال ديتا شيتd304x خيلي گشتم ولي نتوانسنم آن را پيدا کنم اين قطعه سه پايه دارد لطفا کمکم کنيد
به نام خدا
سلام. شما توضیحات بیشتری بدهید که آیا این قطعه چیپ است یا نه و اینکه کاربرد آن کجاست شاید بتوان دیتای آن را پیدا کرد.

ajamee

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-09-14
1,750
4,771
با سلام وتشکر دوست گرامی قطعه ترانزیستو است دیتا شیت آن را پیدا کردم از سایت چینی دوست گرامی لطفا یک مشابه برای این ترانزستور معرفی کنید

sinapars

کاربر
2009-03-19
2
2
باسلام من دیتا شیت یه ترانس اسیلاتور به شماره at-49 رو میخواستم ترانسی هست که تو رادیو های قدیمی موجود است و شاید بعضی ها هم به اسم ترانس سبز اونو بشناسن خلاصه ترانس کوچکی هست و من تا مشخصات اونو ندونم نمیتونم اونو بپیچم فقط تعداد دور اولیه وثانویه و قطر سیم ها
با تشکر

من منتظرم خیلی بهش احتیاج دارم کارم لنگه

صابری

کنترل کل سایت
ناظم انجمن
2009-05-31
11,798
134,687
اصفهان
با سلام وتشکر دوست گرامی قطعه ترانزیستو است دیتا شیت آن را پیدا کردم از سایت چینی دوست گرامی لطفا یک مشابه برای این ترانزستور معرفی کنید
به نام خدا
سلام. اگر ممکن است دیتا شیتی را که دریافت نموده اید را اینجا بگذارید تا بررسی شود مشابه آن چیست؟

صابری

کنترل کل سایت
ناظم انجمن
2009-05-31
11,798
134,687
اصفهان
من منتظرم خیلی بهش احتیاج دارم کارم لنگه
به نام خدا
سلام. به نظر من بهترین راه برای حل مشکل استفاده از یک چوک از یک رادیوی قدیمی است تا دردسر پیچیدن آن را هم نداشته باشید.
یک راه دیگر سرچ مشخصات آن در گوگل است. شاید نتیجه بگیرید.
موفق باشید...

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
با سلام به اساتيد عزيز
راستش من در يك اكو آمپلي فاير قديمي ( كهربا ) به يك ترانزيستوري برخورد كردم كه روي بدنه آن اين مشخصات را داشت
da3s19
متاسفانه نتوانستم ديتا شيت آن را پيدا كنم آيا برايش مشابهي وجود دارد؟ كسي از دوستان مي تونه كمك كنه؟ با تشكر

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام به اساتيد عزيز
راستش من در يك اكو آمپلي فاير قديمي ( كهربا ) به يك ترانزيستوري برخورد كردم كه روي بدنه آن اين مشخصات را داشت
da3s19
متاسفانه نتوانستم ديتا شيت آن را پيدا كنم آيا برايش مشابهي وجود دارد؟ كسي از دوستان مي تونه كمك كنه؟ با تشكر
سلام :
دوست عزيز فكر كنم اين شماره دست كوب و براي اغفال تعميركار ان غيرخودشان دستكاري شده { با استانداردهاي كد گذاري مطابقت ندارد و چنين مواردي قبلا ديده شده است } بهتر است نقشه يا شماره ساير قطعات را بزاريد بيشتر بررسي شود .
موفق باشيد .

sardarshams

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-06-20
1,083
24,858
44
Azarbayjan-Miandoab
سلام لطفا راهنماييم كنيد اين قطعه با اين شماره چيست 25w 101 اين قطعه در داخل چراغ شارژي استفاده شده وبرق لامپ را قطع و وصل مي كند به اين صورت كه ازبه يك پايه پالس اعمال مي شود و دوپايه ديگر مانند رله عمل مي كنند از bt136 استفاده كردم ولي جواب نداد قطعه مورد نظر سه پايه مي باشد وشكلش شبيه ترانزيستور tip 42 مي باشد

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام لطفا راهنماييم كنيد اين قطعه با اين شماره چيست 25w 101 اين قطعه در داخل چراغ شارژي استفاده شده وبرق لامپ را قطع و وصل مي كند به اين صورت كه ازبه يك پايه پالس اعمال مي شود و دوپايه ديگر مانند رله عمل مي كنند از bt136 استفاده كردم ولي جواب نداد قطعه مورد نظر سه پايه مي باشد وشكلش شبيه ترانزيستور tip 42 مي باشد
سلام :
بنده از اين قطعه قبلا استفاده كرده ام و اين يك سويچ انالوگ ميباشد ولي شمار ه اي كه گذاشتين دقيقا حضور ذهني ندارم .... به هر حال قطعه فوق يك سويچ انالوگ ميباشد .
موفق باشيد .

بالا