آی پی امداد
abtahi

تاپيك اعلام مشكلات تخصصي گوشي هاي نوكيا

نظرتون در مورد اين بخش چيه؟

• بيخوديه

رای: 0 0.0%
  • باشه نباشه سودي نداره

رای: 1 2.4%
  • لازمه

رای: 13 31.7%
  • خيلي لازمه...زياااااااد

رای: 27 65.9%

• مجموع رای دهندگان
    41
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

یاشیل

کاربر
2009-10-16
2
0
سلام

من یه گوشی n73دارم که جدیدا وقتی سیم کارت توش میندازم هنک میکنه اصلا روشن نمیشه ولی بدون سیم کارت کار میکنه چی کار کنم ؟البته ساخت چین هستش.

یاشیل

کاربر
2009-10-16
2
0
من یه گوشی n73دارم که جدیدا وقتی سیم کارت توش میندازم هنک میکنه اصلا روشن نمیشه ولی بدون سیم کارت کار میکنه چی کار کنم ؟البته ساخت چین هستش.ومموریش رو هم نمیشناسه

mehrali

کاربر
2008-04-18
2
0
من یه گوشی 6680 برام امده که سیم کارت را داخلش میزاری اخطار insert sim card میده جند تا آی سی سیم هم زدم ولس باز در حالت افلاین میاد بالا و سیم را نمی شناسه اگر ممکنه دوستان راهنمایی کنن ممنونم

banehjok

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2006-10-31
221
555
من یه گوشی n73دارم که جدیدا وقتی سیم کارت توش میندازم هنک میکنه اصلا روشن نمیشه ولی بدون سیم کارت کار میکنه چی کار کنم ؟البته ساخت چین هستش.ومموریش رو هم نمیشناسه

گوشي رو فلاش كنييد 100 درصد درست مي شه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: nekooee

Masoud_Y

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2007-05-30
1,381
7,206
من یه گوشی 6680 برام امده که سیم کارت را داخلش میزاری اخطار insert sim card میده جند تا آی سی سیم هم زدم ولس باز در حالت افلاین میاد بالا و سیم را نمی شناسه اگر ممکنه دوستان راهنمایی کنن ممنونم

با سلام
دوست عزیز قبل از اینکه گوشیتونو تعمیر سخت افزاری کنید قبل از ان یک بار ریستارت کنید و اگر نشد باید فلش کنید که در اکثر مواقع مشکل حل میشود اگر جواب ندادبعد از اون تعمیرات سخت افزاری کنید اگر نشد اطلاع دهید تا راهنمایی کنم

• Like

banehjok

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2006-10-31
221
555

از تصوير زير استفاده كنييد:

پیوست‌ها

• 114.8 کیلوبایت بازدیدها: 269
  • Like

ALI.RISIVER

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2006-10-03
775
1,850
USA
WWW.ALIRISIVER.TK

دوست عزیز esd مربوط به سیم کارت اگر می توانید از برد دیگری تهیه و جایگزین کنید و همچنین سوکت سیم کارت هم کاملا چک کنید

• Like

mehrali

کاربر
2008-04-18
2
0
هم از روی برد ای سی سیم را زدم هم مسیر کانکتور سیم کارت را چک کردم ولی باز نشده باز هم از همگی عزیزان ممنونم

banehjok

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2006-10-31
221
555
دوست عزيز از نقشه بالا استفاده كنييد 100 درصد مشكل شما حل مي شه

به جاي اي سي از سيم كشي استفاده كنييد

• Like

roohollah

کاربر
2009-02-04
214
684
با سلام ایا گوشی n73نوکیا را می شود به تلوزیون وصل کرد که عکسها و فیلمهای گوشی رو پخش کنه با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1212ali
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا