گوشی رو باز کنید و کنتاکت های کادر آنتن رو خوب با تینر فوری تمیز کنید اتصال کامل دو پایه کادر آنتن رو در روی شاسی کاملا چک کنید اگه نتیجه نگرفتین اعلام کنید ادامه بدیم
سلام دوستان
یه گوشیه n82 دارم که از طریق دکمه های (سبز+3+*) رست کردم
از آن به بعد هیچ برنامه ای با پسوند sisx را نصب نمی کند.
طی اطلاعاتی که گرفتم از طریق اجرای ساین (sign) می توان این مشکل را حل کرد
لطفا راهنمایی فرمایید.
سلام ،کلید دوربین N95 (کلیدی که بغل گوشی برای گرفتن عکسه) با جای پایه هاش کنده شده می خوام سیم کشیش کنم اما تو نقشه شماتیکش نمیدونم kbc و kbr چیه؟ لطفا راهنمایی کنید.با تشکر
با سلام.
من تازگی یه گوشی n8 خریدم.به نظرم آنتن دهیش ضعیفه.مثلا جایی که آنتن دهیش ضعیفه، 5800 خیلی خوب آنتن میده،یا اکثرا میپره.گاها تو جاهایی که همه گوشیها هم کار میکنن بازم آنتنش میپره.یا گاها وقتی جایی میرم که آنتن نمیده،بعدا که جامو عوض میکنم و میرم جایی که آنتن میده،گوشی تو همون حالت آنتن ندادن گیر میکنه تا ریستارت نکنم درست نمیشه.
لطفا راهنماییم کنید.
با تشکر.
اگر شماره هاتون را در مموری ذخیره کرده باشید که میشه اینکار رو کرد ولی در غیر این صورت باید برنامه pc suite رو روی کاپییوتر نصب کنید و گوشی رو با کابل نصب کنید که هنگام نصب میپرسه به صورت pc suite می خواین وصل بشه یا mass storg که باید pc suite رو انتخاب کنید. چون نمیبینید این قسمت رو باید چند بار کابل رو وصل کنید و با بالا و پایین کردن جوی استیک تست کنید که شدنی هست و شماره هاتون را از داخل pc suite بردارید.
با سلام
گوشی نوکیاn70به دلیل این که گاهی هنگام مکالمه سریع شارژباطری رو خالی میکردوباطری هم تعویض شد،با دستگاه آلتراسونیک برد رو شستشو دادم ویا سشوار صنعتی خشک کردم.ولی بعد راه اندازی مجدداکثراًآنتنش خالیه وگاهی هم به جای علامت آنتن 3gمینویسه!چندین بار هیتر گرفتم وپلاتین های آنتن روتمیز کردم ولی جواب نداد!ممنون میشم راهنمایی فرمایید.
با تشکر
با درود خدمت شما
یک مطلب مهم را نباید فراموش کنید قسمت مدار آنتن به حرارت مستقیم کمی حساسه و باید با دقت و معلومات قبلی این کار را انجام داد اون اطراف هم معمولا یک کریستال است که اون هم به حرارت حساس است .
مطلب دیگر اینکه ، چون بعد از هیت این اتفاق افتاد شما دقت کنید که تمام قطعات smd محوطه آنتن سر جاش باشه . حتی اگر یک خازن smd ریز کنده یا از جا خارج شده باشد این ایراد پیش میاد
البته قبل از اینکه موارد بالا را تست کنید ضرر نداره گوشی را ریست کارخانه ای کنید و با باطری دیگر تست کنید
موفق باشید