من 20 تا از این مین دارم که همه اونها مثل مال شما ایسی صداشون داغ میکنه یکیشون رو خارج کردم اما بعد از روشن شدن تغییری نکرد من شکم بیشتر در چیپ و pwm هست
تنها تفاوت مین های من با مال شما اینه که تمام چراغ های دیباگر روشن میشن انگار که سی پی یو رو نمیشناسن
سلام
دوست عزیز لطفا چک کنید ببینید شما هم مثل بنده روی پل شورتی دارین ؟
pwm نیست چون وقتی کانکتور برق cpu رو قطع میکنی باز هم شورتی وجود داره و مشکل همانند اوله
در این مادربردها به گفته یکی از مهندسا دستور detect شدن cpu و راه اندازی مدار pwm با پل رابطه دارن
اگه چیپش گیر بیاد چیپ میزنم خبر میدم
فقط دوستان جواب سوال بنده رو بدن :
دوستان من خواستم ای سی صدا رو در بیارم که یه تست دیگه زدم و متوجه شدم خازنهای smd روی پل اصلی از هر دو طرف به بدنه بوق میزنن و شورتی در چیپ دارند
حالا چند تا سوال خیلی خیلی مهم برام پیش اومد
1- فرض کنید ic صدا سوخته ، آیا سوختن چیپ صدا میتونه باعث شرتی در پل اصلی و در نهایت خازن های smd روی پل بشه ؟
2- فرض کنید یه خازن smd بایستی ولتاژ 5 رو خروجی بده ، حالا اگه این خازن شورتی بده بازم ولتاژ 5 رو نشون میده یا خیر ؟ برا این پرسیدم که خازن های روی چیپ اصلی که شورتی نشون میدادن بعد از روشن کردن مادربرد ولتاژ گیری شدن و یک سمت که صفر نشون میداد و سمت دیگه لتاژ 1.20 و من تعجب کردم ، انتظار داشتم دو طرف خازن ولتاژ 1.20 رو نشون بده
یکم تجزیه تحلیل کردم و به نظرم این اومد که وقتی یه خازن smd شورتی نشون میده دلیل این نیست که خود خازن یه سره شده و از بین رفته ، دلیل شورتی نشون دادن اینه که قطعه ای که با خازن در ارتباط هست شورت شده و خلالی در کار خازن smd ایجاد کرده ، درسته ؟
لطفا این تیکه رو یه نفر خوب برام باز کنه که نتیجه های زیر رو بگیرم
1- اگر سوختن ای سی صدا باعث شورتی در پل شده و خازن ها این شورتی رو نشون میدن پس با برداشتن ای سی صدا باید مشکل رفع بشه ، درسته ؟
2- اگر شورتی خازن های روی پل نشان از سوختن پل دارن : 1- لحیم سردی میتونی باعث شورت شدن باشه ؟ 2- برای رفع شورتی باید پل تعویض بشه
منتظر پاسخ های همیشگیتون هستم