من آخرسر متوجه نشدم چند فاراد باید باشه؟ یکی گفت 100 نانو یکی دگ گفت 333 نانو و یکی هم 1 میکرو... گیج شدم... نمیدونم کی درست میگه
بد نیست به جای غرولند کردن اول اون دکمه تشکر رو فشار بدیم هزینه ای که برامون نداره ولی باعث رغبت طرف مقابل میشه، من خودم یک هفته درگیر تعمیر همین مدل ماشین لباسشویی بودم چندین پست مختلف هم تو این سایت گذاشتم هیچکس اهمیتی نداد و راهنمایی نکرد تا آخر خودم مشکل برد رو حل کردم!
عکس برد ارجینال رو برات گذاشتم با دقت نگاه میکردی دیگه گیج نمیشدی!
اون قطعه ای که روی برد شما نیست و حذف شده یه خازن MKT با ظرفیت 333 نانوفاراد 275 ولت هست که با کمک چندتا مقاومت 2 وات و دیود و خازن های الکترولیت روی برد ولتاژ مرجع میکرو رو میسازه پس مهمه که مقدارش دقیق باشه. (100 نانو مقدار درستی نیست هرچند ممکنه جواب بده ولی در دراز مدت قطعا باعث آسیب به رگولاتور شنت روی برد میشه اینم بگم که رگولاتور 5 ولت SMD این برد اگه آسیب ببینه قطعا پیداش نمیکنی مگر از روی برد اوراقی حتی مشابه هم نمیتونی بندازی!
اما خازنی که روی برد شما هست و رنگش آبیه خازن ارجینال این برد نیست و قطعا با مقدار نامناسبی تعویض شده صرفا چون شکل و اندازه یکی بوده نفر قبلی اینو جا زده! مقدار این خازن باید 1.5 میکروفاراد 275 ولت باشه و حتما هم از نوع MKT