ببخشین مگر بوبین اون قطعه چهار گوشی که جلوی همین استوانه قرار دارد نیست؟مشاهده فایلپیوست 163780مشاهده فایلپیوست 163
احتمالا دلیل اوپن بودن با تست اهم متر دیود دار بودن بوبین هست بهتره با برق شهر مستقیم تستش کنی
دوست بزرگوار
باز هم میگم
به احتمال بسیار قوی بوبین سالم میباشد فقط شیر برقی باید سرویس بشه که متاسفانه نمیخواهید انجام دهید و یا توانایی انجامش رو ندارید
هر چند با قرار دادن تصاویر و توضیحات بیشتر و کافی میتونستی بازش کنی ولی خیلی کوتاهی میکنی و از حوصله پاسخ دهنده خارج میکنی
علی ایحال این آخرین پست بنده در این تاپیک میباشد
احتمال زیاد سلامت بوبین رو گفتم
سرویس شیر برقی رو هم گفتم
با احترام به نظریه دوست گرامیم جناب Newman1 نیازی به باز نمودن مخزن نمیباشد مگر در هنگام ناچاری و ضرورت
لذا مخزن رو توسط جوش شیرین و سرکه شستشو دهید
تمرکزتون فقط به شیر برقی باشد
هنگامی که شیر برقی جرم گرفته باشد بوبین نمیتونه فنر و سوپاپ داخلی رو تحریک کنه لذا بخار به خوبی خارج نخواهد شد ویا اصلا خارج نمیشه
این اصل کار بخارشو میباشد
موفق و پایدار باشید
باید دقت بیشتری میکردیدسلام مهندس عزیز من هم از خدا میخواستم که بوبین نسوخته باشه ، اما عزیز دل بوبین یاcoil یا سیم پیچ در صورت سلامت باید اهمیک ولیوش مقدار کمی باشد در حد چندین اهم اما وقتی مقاومت بین دو سر سیم پیچ را با اهم متر میگیری اوپن نشون میده یعنی مسیر سیم پیچ یکجا قطع شده یا به عبارتی سوخته .
که متاسفانه با قیمتی که چند جا گرفتم پایینترینش بوبین و شیر ۲۲۰۰۰۰تومان گفتند البته اینقدر مملکت گل و بلبل هست که ۳۵۰۰۰۰هم بهم قیمت دادند .