آی پی امداد
abtahi

بحث در مورد مشکل بيرون نيامدن درب انواع سي دي رام و رايتر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

majid_tech

کاربر vip
vip
کاربر
با سلام به دوستان عزیز:
اگه سی دی رایتری موقع خواندن خیلی سرو صدا کنه اشکالش از چی میتونه باشه؟

با سلام

برخی از dvd rw ها ذاتا صدا دارن مثل liteon ولی اگه dvd rw شما در حالت فابریک چنین صدایی نداشته و به تازگی چنین مشکلی پیدا کرده میتونی به موتور spender
(موتوری که دیسک را میچرخونه اسپری چرب بزنی) ولی میتونی کلا عوض کنی وخیالتو راحت کن ولی یادت نره که به موتور نو هم اسپری چرب بزنی

kiumarth

کاربر
2008-10-23
173
268
با سلام
من یک عدد دی وی دی رایتر سونی دارم وقتی سی دی یا دی وی دی داخل دستگاه میگذارم ، آتوران بالا میاد وقتی که رو آتوران کلیک میکنم تا درایو مربوط به دی وی دی رایتر باز بشه، هیچ اثری از محتویات سی دی نیست! بطوری که تصور میشود سی دی خام در درایو مورد نظر گذاشته شد
آیا قابل تعمیر است؟
دوستان لطفا کمک کنند

majid_tech

کاربر vip
vip
کاربر
با سلام
من یک عدد دی وی دی رایتر سونی دارم وقتی سی دی یا دی وی دی داخل دستگاه میگذارم ، آتوران بالا میاد وقتی که رو آتوران کلیک میکنم تا درایو مربوط به دی وی دی رایتر باز بشه، هیچ اثری از محتویات سی دی نیست! بطوری که تصور میشود سی دی خام در درایو مورد نظر گذاشته شد
آیا قابل تعمیر است؟
دوستان لطفا کمک کنند

با سلام

dvd rw را باز کنید سپس بایک پاور به آن برق بدهید ببینید آیا اوپتیک نور دارد ؟ و در لحظه روشن شدن به عقب و جلو حرکت میکند

نتیجه را اعلام کنید

kiumarth

کاربر
2008-10-23
173
268
با سلام
وقتی یک دی وی دی داخل دی وی دی رام قرار میدهم صدای جیغ جیغ از لنز ایجاد میشود که تصور میکنم سعی در خواندن دی وی دی میکنه ولی نمیتونه دی وی دی رو بخونه
دی وی دی را باز کردم و در آنرا باز و بسته کردم لنز آن هیچ تغییری نکردو ثابت ماند. ولی در همان حالت باز شده در سی دی را دوباره باز و بسته کردم و به محض بسته شدن یک سی دی روی لنز گذاشتم لنز به عقب و جلو رفت و نور قرمز رنگ لنز هم روشن و خاموش شد

majid_tech

کاربر vip
vip
کاربر
با سلام
وقتی یک دی وی دی داخل دی وی دی رام قرار میدهم صدای جیغ جیغ از لنز ایجاد میشود که تصور میکنم سعی در خواندن دی وی دی میکنه ولی نمیتونه دی وی دی رو بخونه
دی وی دی را باز کردم و در آنرا باز و بسته کردم لنز آن هیچ تغییری نکردو ثابت ماند. ولی در همان حالت باز شده در سی دی را دوباره باز و بسته کردم و به محض بسته شدن یک سی دی روی لنز گذاشتم لنز به عقب و جلو رفت و نور قرمز رنگ لنز هم روشن و خاموش شد

با سلام اوپتیک dvd rw شما از کار افتاده باید عوضش کنید:bs_iloveyou:

موفق باشید

kiumarth

کاربر
2008-10-23
173
268
با سلام
منظور از اپتیک همان لنز است؟
این اپتیک شماره خاصی دارد که طبق مدل اپتیک باید بگردم جایگزین کنم؟
از کجا تهیه کنم؟ قیمت چقدره؟
6e09 0192 a634 تنها شماره ای که روی آن نوشته

majid_tech

کاربر vip
vip
کاربر
با سلام
منظور از اپتیک همان لنز است؟
این اپتیک شماره خاصی دارد که طبق مدل اپتیک باید بگردم جایگزین کنم؟
6e09 0192 a634 تنها شماره ای که روی آن نوشته

لطف کنید یک عکس از پشت اوپتیک یا همون لنز بزارید

mekabiz300

کاربر
2009-12-01
9
28
از منم بيرون نميومد asus بازش كردم چرخ دنده ها و كش رو كاملا تميز شستم بعد مونتاژ كردم و گريسكاري كردم البته دو تا پيچ ته آسانسورم كمي شل كردم الام از اولشم بهتر كارميكنه

kiumarth

کاربر
2008-10-23
173
268
با سلام خدمت دوست عزیز
من عکس اپتیک را در یک سایت آپلود، آپلود کردم که آدرس آنرا به شرح زیر است
http://www.lon.ir/up/uploads/1267065081.rar
6e09 0192 a634 تنها شماره ای که روی آن نوشته​

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا