آی پی امداد
abtahi

با کیفیت ترین هیتر موجود بازار

Star electronics

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2024-06-07
104
191
شیراز
عزیزان نظرتان درمورد کویک ۷۱۲ چیه قیمتش که فضاییه ونایاب شنیدم ترکیبی از هیتر ۸۶۱ هست و هویه دیجیتال معتبری از کوییک،من دومورد قیمت مناسب ودرحد آکبند گیر اوردم که یکیشو خودم خریدم الان باید حوالی سی ملیون باشه
درود
کوئیک 700 جزو کم ایراد ترین و بهترین ها میباشد من خودم 9 ساله دارمش خیلی هم ازش کارکشیدم قیمتشم خوبه

avamarket

کاربر
2014-11-29
38
27
با سلام خدمت عزیزان
بنده جای شما باشم اصلا سمت و سوی کوییک نمیرم چون خودم ۷۰۵ دارم نقشه نداره در اینترنت خودم الان گیر رنگنبندی سیم های داخل دسته هیتر هستم و کیفیت هویه تا زمانی که جنس فابریک المنت روشه خوبه وقتی عوض میشه کلا تغییر می‌کنه و یدکی خیلی گرانی هم داره اگر کیفیت درست درمانی داشت هزینه بالای یدکی منطقی بود اما از نظر من بی کیفیت هستش به نظر من یاکسون که جنس بی کیفیت هست از کوییک بهتره چرا چون یدکی ارزونی داره در عین بی کیفیت بودن
هیترهایی که در امریکا فروش خوبی دارن به نظرم حداقل کیفیت دارن چون امریکا اجازه ورود هر جنس بی کیفیت به کشورش رو نخواهد داد موفق باشید

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
33
15
ایران
www.armaniset.ir
با سلام خدمت عزیزان
بنده جای شما باشم اصلا سمت و سوی کوییک نمیرم چون خودم ۷۰۵ دارم نقشه نداره در اینترنت خودم الان گیر رنگنبندی سیم های داخل دسته هیتر هستم و کیفیت هویه تا زمانی که جنس فابریک المنت روشه خوبه وقتی عوض میشه کلا تغییر می‌کنه و یدکی خیلی گرانی هم داره اگر کیفیت درست درمانی داشت هزینه بالای یدکی منطقی بود اما از نظر من بی کیفیت هستش به نظر من یاکسون که جنس بی کیفیت هست از کوییک بهتره چرا چون یدکی ارزونی داره در عین بی کیفیت بودن
هیترهایی که در امریکا فروش خوبی دارن به نظرم حداقل کیفیت دارن چون امریکا اجازه ورود هر جنس بی کیفیت به کشورش رو نخواهد داد موفق باشید
سلام درمورد نقشه اینو بگم اونهایی که مقداری کارشان درسته بخاطر بحث کپی رایت نمیشه نقشه ای ازشان پیدا کرد بعنوان مثال پاورهای مینول تایوان یا دوربینهای مداربسته ویوتک تایوان، مولتیمترهای هیوکی یا آپا تایوان و… یک صفحه چیزی پیدا کردید جایزه دارید اما تا دلتان بخواد مطلب از ویکتور ودی تی فلان بهمدان گیر میاد ،البته کلام من دلیل بر کاردرست بودن کوییک نیست الزاما بحث نبود اطلاعات فنی از برندهای معتبره.شانس بد ما هم اینه همش با لوازم تایوانی و برندهای معتبر دیگه سر وکله میزنیم الا چینی ها ومتفرقه جات.

بالا