دوست عزیز ایسی I/O را ولتاژگیری کنید و ببینید که 5 ولت برای یو اس بی را به مدار یو اس بی می دهد ؟ اگر 5 ولت مدار یو اس بی را نداشتید ایسی را تعویض کنید در ضمن نتیجه را اعلام کنید
من هم یه بار چنین مشکلی داشتم یک سری جامپر مال پورت یو اس بی روی مادربرد هستش حتما اونها سر جای خوشون نیستن
باید اون جامپر ها رو سر جای خودشون قرار بدید تا مادربرد بوت بشه .
باید یه مادربرد مشابه پیدا کنید یا اینکه عکس اونو گیر بیارید ببینید کدوم جامپر سر جای خودش نیست یا که برداشته شده .
سلام دوست عزیز اگه مشکلت هنوز حل نشده این کارو انجام بده
جامپر های usb رو کاملا از برد جدا کن.محل قرارگیریشون روی برد رو با اسپری خشک شتشو بده بعدش اجازه بده تا خشک بشه بعدش یک جامپر از یک برد دیگه جدا کن و اونجا قرار بده و نتیجه رو اعلام کن
با تشکر
دوست عزیز ایسی I/O را ولتاژگیری کنید و ببینید که 5 ولت برای یو اس بی را به مدار یو اس بی می دهد ؟ اگر 5 ولت مدار یو اس بی را نداشتید ایسی را تعویض کنید در ضمن نتیجه را اعلام کنید
سلام:
همکار گرامی با قرار دادن جمپر ها ولتاژ USB برقرار شد I/O ولتاژ دارد،پل جنوبی و شمالی رو هیت دادم، کل بوردو تمیز کردم و .... ولی باز هم بعد 15 ثانیه خاموش میشود
سلام دوستان این مشکل برا یه مادربرد که برا تعمیر اورده بودند که طرف کیبرد سوخته به یو اس بی وصل کرده بود ولی متاسفانه همه کاری کردم ولی راه نیفتاد.اینو نوشتم که علت رو بگم نه اینکه بگم وقتت رو تلف نکن.