درود
متاسفانه شرکتهای سازنده مشتریها رو با این ارغام فضایی گول میزنن
حال غرض از مزاحمت اینکه:
چند تا سوال دارم
۱- آیا تعویض سلولها به این صورت که انجام دادم مشکلی نداره؟ 5سلول جدید 3.7 ولتی به صورت سری جایگزین شدن که مجموعشون 18.5 ولت میشه البته بعد از شارژ کامل حدود 22ولت میشن!!! آیا واسه آرمیچر ایرادی نداره ؟
۲- بعد از شارژ کامل که حدود ۲۲ولت میشن دریل رو که روشن میکنم ولتاژ سریعا پایین میکشه !!!
و دریل ضعیف میشه
ولتاژ تا مرز ۱۶یا ۱۷ ولت پایین میاد و بعد آروم آروم بالا میره تا مرز ۱۸.۵ یا ۱۹ ولت و ثابت میشه
من فکر میکردم توسط این باطریهای جدید تایم نگهداری شارژ به مراتب بالاتر بره ولی کاملا برعکس شد
حال نمیدونم مشکل از سمت ضعف کار بنده میباشد یا اینکه باطری تغلبی گیرم اومده
۳- سوم اینکه لطفا راهنمایی کنید بلاخره من باید باطری و شارژر رو طبق سلولهای خود باطری ۱۸.۵ ولت جایگزین کنم ؟ یا ۲۴ ولت؟
و یا به عبارتی قسم حضرت عباس رو قبول کنم یا دم خروس رو
به سلولها اعتماد کنم یا نوشته های روی پک دریل و باطری؟
لطفا شما راهنمایی کنید
پیشنهاد شما چیه ؟
سپاس بیکران
درود
ولتاژی که روی باطری معرفی میشه درسته اگه تقلبی باشه در آمپر ساعته نه ولتاژ
اینکه ولتاژ بعد از شارژ باطری کمی بالاتره طبیعیه
فقط باید زمان تخلیه معقول باشه که اشاره ای نکردی که آیا باطری ها مانند باطری اصلی خودش در همون مدت قابل استفاده است یا زود تخلیه میشه ؟
اگه زود تخلیه بشه باید باطری و یا باطری هایی که زود تخلیه شدن پیدا کنی و عوض کنی
برای پیدا کردن باطری فاسد باید به مصرف کننده قوی متصل کنی ببینی میتونه جریان بده یا نه و در حین عبور جریان میتونی ولتاژ هم اندازه گیری کنی
اگه بدون بار ، ولتاژ را اندازه گیری کنی ولتاژ باطری خراب و سالم در بی باری ، یکسانه مگر خیلی فاسد شده باشه.
توضیح خوبی ندادی ولی حدس میزنم بجای باطری حدود ۱ ولتی از باطری حدود ۴ ولتی استفاده کردی که با توجه به حجم باطری هایی که می بینم جواب نمیده
حجم کل باطری هایی که جایگزین میکنی باید تقریبا برابر با حجم کل باطری های اصلی باشه اما بنظر میرسه بجای ۱۵ تا باطری ۱.۲ ولتی تعداد ۵ تا ۳.۷ ولتی استفاده کردی که هر کدومش هم از هر ۱.۲ ولتی کوچیکتره که محاله جواب بده
دو پست پی در پی فرستادی که دومی را دیده بودم ولی حدسم درست بود
از باطری های سالم خودش استفاده کن و فقط بجای چند باطری خراب باطری جدید بذار ( حتی المقدور با همون حجم بشه ) یعنی باید چند باطری ۳ً.۷ ولتی موازی کنی تا حجمش برابر با حجم سه عدد ۱.۲ ولتی باشه اونوقت میتونی بجای ۳ تا باطری اصلی بذاری.
سپاس