قربون آقای رجبی باز شرمنده مزاحم شدم دیگه هم تاپیک تکراری نمیزنم آقای رجبی خیلی باحالی این ایمیل منه اگه شد یه میل بزنید بیشتر با هم آشنا بشیم
///////////////////// فقط یه سوال بلاخره از اون سه تا خروجی از کدومش برق 220 ولت AC بگیرم خواهش میکنم کمکم کنید
با تشکر فراوان
با سلام :
متقابلا ممنونم :
ac در کار نیست !!!! خدمات این انجمن هم فقط در همین انجمن محدود و مقدور میباشد
این طرح را یکی از کاربران انجمن اپلود کرده متاسفانه هیچگونه توضیحات لازم به همراه طرح را ارایه نکرده و انچه از ارایش مدار طرح برمیاد در خدمت شما دوستانم .
در کل قبلا هم عرض کردم این یک طرح استثنایی { مبدل 12 ولتی به ولتاژ بالاتر تقریبا حدود 100 الی 150 ولتی } که خروجی ان بستگی به ترانس خروجی دارد که هیچ اطلاعاتی در دست نیست و انچه از ولتاژ خازنها برمیاد باید زیر 150 ولت باشد که برای کاربردی خاص { احتمالا جوشکاری و اسپارک و .... } طراحی شده است ظاهرا دوستان توجه ندارند که خروجی این مبدل به صورت dc هست لذا از فرکانس کاری ان هم اطلاع جامعی در دست نیست ....
با عنایت به تعداد و نوع قطعات مصرفی که خیلی استثنایی میباشند { فرضا تمام ترانس ها را باید طبق شماره درج شده شون و حتما از نوع تجاری تهیه کنید و... } لذا با یک نگاه ساده مدار جامع و فریبنده میباشد در حالیکه امکان مونتاژ ان غیر ممکن و در انحصار شرکتی هست که سفارش طراحی داده ...
ممکن هست سوال شود که چرا چنین طرح با این توصیفات را حذف نکردیم ؟؟؟
با توجه به ارایش مدار میتوان با تغییراتی این طرح را به نوع کاربردی دیگری انفعال داد بخصوص که بخش توان خروجی قدرت - از اصول پیشرفته تری طبعیت میکنه برای اشنایی و ایجاد حضور ذهنی اندسته از متخصصین که قصد تولید انبوه چنین سیستمی را دارند ایده آل میباشد ....
- انچه از مدار برداشت میشه کرد - دارای یک ورودی 10 الی 15 ولتی که محل ان را در شکل های زیر مشخص میکنم .
- دارای سوکتی دو سیم برای فن خنک کننده که سرعت ان به نسبت دمای تولیدی مدار کنترلی میباشد .
- دارای دو رشته سیم جهت راه اندازی اتوماتیک و قطع ان از طریق کنترلهای راه دور یا دستگاه جانبی rem
- از خروجی مدار میتوان سه نوع ولتاژ دریافت کرد :
الف : گرفتن سیم منفی از gnd { شاسی مدار } و مثبت حدود 150 ولت { احتمالا تا 220 ولت } از محل طبق شکل زیر .
ب : گرفتن دو ولتاژ متقارن بصورتیکه سه سیم داشته باشد >> 1= صفر ولت 2 = منفی 150 ولت 3= مثبت 150 از محل شکل زیر .
ج : میتوان از تقارن ولتاژ صرف نظر کرده و از سیم