سلام به همگی
من فارغ التحصیل رشته الکترونیک هستم و الان چند ماهی میشه که بیکارم و دنبال این میگردم که که کاری برای خودم راه بندازم
بنا به دلایلی فعلا تصمیم گرفتم که چند تا دوره تخصصی تعمیرات سخت افزار کامپیوتر رو ببینم
خواستم بدونم که به نظر شما تعمیرات کامپیوتر شغل مناسبی هست و آینده مناسبی داره؟
متاسفانه بازار رشته الکترونیک خوب نیست
بخصوص تو شهر ما ( استان مازندران) و بیشتر کارها ( همش :63000000: ) مربوط به برق صنعتی میشه
البته همون هم کار گیر نمیاد
من حتی کارآموزی هم نتونستم جایی رو پیدا کنم ::smiley_on_tredmi::
تو اینترنت چند تا گزینه رو انتخاب کردم که آموزش تعمیرات سخت افزار رو میدن
متاسفانه قیمتاشون یه نمه با هم اختلاف داره
و تصمیم گیری سخته
مثلا برای همین تعمیرات سخت افزار یارانه 180 هم قیمت دارم
800 هم قیمت دارم
400 هم قیمت دارم
ولی نمیدونم کدوم مناسب تره
ممکنه 180 دیه خیلی چیزا رو نگه و یه سری تجهیزات رو اصلا معرفی نکنه
شایدم 800 تومنیه مزخرف باشه و داره گرون حساب میکنه
لطفا کسایی که تجربه کافی رو تو این زمینه دارن منو راهنمایی کنن ( یک در دنیا و هزار در آخرت )
امیدوارم این پست رو در جای مناسبی ایجاد کرده باشم
ممنون
سلام دوست عزیز اولا آموزشگاه نرو اگه میخوای آموزشگاه بری بهتره جزوه آموزشگاه رو از کسانی که رفتن با هزینه کمتر از کلاس بخری آخه تو کلاسها فقط تئوری میگن بعد از روی تئوپری میتونی عملی کار کنی تا کم کم راه بیفتی
اموزشگاه نرو یا الان نرو اول برو شاگردی یا فنی حرفه ای بعد برو اموزشگاه اول هم شرط کن بگو من 2 روز ازمایشی میام ببینم معلومات من بیشتره یا شما اگه دیدی خوبه برو شهریه بده بشین تو کلاس
ولی فنی حرفه ای حرف نداره یک پا اوستا میشی مدرکش هم یک پا جوازه
اگر میخوای بری تو کار الکترونیک بهتره بری سراغ لوازم خانگی و لوازم برقی ماشین ecu کار کامپیوتر نصبت به هزینه اش و وقتی که میزاری ارزشی نداره اگه بری سراغ تعویض قطعه تعویض باتری و فن و اسمبل و خرید فروش ونصب نرم افزار و کار های کافی نت کنارش انجام بدی کپی و فکس .... خیلی بهتر از نشستن پشت هویه است وبخار سرب وقلع خوردن این تجربه منه که 8 سال تو سازگار ارقام بودم ولی اگه دست به هویه هستی برو سراغ تعمیر لوازم خانگی ecu ماشین و..... که سود خوبی داره وبه زحمتش می ارزه
عمر یک مادربرد نهایت 5 ساله با این عیب هایی که پیدا میکنه و تحریم و کمبود قطعه گرونی ابزار صرف نمیکنه
یک کار پرسود دیگه بازیابی اطلاعات و تعمیر هارد هست ارزشش رو داره
سلام دوست عزیز
به نظر من اموزشگاه اصلا نرو
شما مشالله رشته تون الکترونیک بوده پس با مفاهیم ولتاژگیری و شناسای قطعه ها و ... مشکلی ندارید اکه اکثر همکاران یه کم شاید مشکل دارن حتی خودم هم از اونا هستم بگم
بعدا شما باید در زمینه کامپیوتر مطالعه هاتون رو ببرید بالا انجمن ها حتما مخصوصا همین انجمن تعمیرکاران بازدیدو و از تجربیات سایر همکارها اسفاده کنید
شما باید اول مفاهیم پایه های کامپیوتر رو بلد باشید و بعدا بتونی قطعات مین رو شناسای و بفهمید که چی چیکار میکنه و وظایفشون رو بلد باشید و دیاگرامشون رو بلد باشید بعدا ابزار های تعمیری رو که باید داشته باشید که اون هم درست میشه و چندتا مین رو گیر بیارید و روشن تست و .. انجام بدید و چندبار یه سیستم رو باز و بسته کنید و سیم و ... ها رو باز و بسته کنید
جزوه ها رو بخونید خیلی کمکتون میکنه ولی من اصلا این جزوه ها رو ندیدم گیر بیارم حتما اسکن میکنم میزارم تو سایت چون واقعا کاربران سایت خیلی در کمک کردن دوستان و همکاران تلاش میکنن
هرچقدر بار علمیتون بالا باشه کمه به نظر من ضمنا عملی کار کردن خودش از صدتا مفاهیم و.. بیشتره واقعا تو کارتون تاثیر میزراه
برای این هم که بعنوان شغل اصلی میخواید انتخاب کنید بستگی به خودتون و پیشرفت شما داره هرچقدر تلاش و بتونید مشتری های زیادی رو جذب کنید مطمئن باش شغل خوبی هست ولی بعضی مواقع رو اعصابه :wink: