دوست عزیز بنده با گوشی انجمن رو چک میکردم که کلی مشکل داره اگه نگاه کنید متوجه میشید یه مظلب دوبار پست شده یا نقل قول ها رو اشتباه زدم. و چنتا از مطلبایی ک گذاشتم اصلا نیومد. اما همون دیشب ار بابت پیشنهاد شورت کردن تشکر کردم و سوال پرسیدم و تا اخر شب جوابی ندیدم تا الان که دیدم دوستان لطف کرذن و جواب دادند . الانم سوالمو چندین بار تکرار کردم اما انگار ترجیح شما بیشتر به پرداختن به حاشیه هاست تا راهنمایی !
درود
فرمودید
انگار ترجیح شما بیشتر به پرداختن به حاشیه هاست تا راهنمایی !
موضوعی که شما حاشیه تلقی میفرمایید ، اصول اخلاقی و مقرراته و بدیهی است که همگی باید اصول اخلاقی را در اولویت امور قرار دهیم و حاشیه نیست.
درسته که هر کسی دوست داره به خواسته و هدف خودش برسه اما باید به عرف و اصول اخلاقی و مقررات هر مجموعه احترام گذاشت و کسی که لخت و عریان به دفتری مراجعه میکنه نباید ناراحت بشه که بیرونش کنن و حق نداره بگه حاشیه مهم نیست فقط مشکل من مهمه و راهنمایی کنین .
همانطور که قبلا توضیح دادم ، دیگران هم مانند شما میخوان از انجمن استفاده کنن و اگه توجهی به حاشیه مورد ادعا نکنید دراینصورت تا انتهای این تاپیک مطالعه میکنن و می بینن مطالعه بی ثمری بوده چون شما فقط راهنمایی را مهم و بقیه وظایف را حاشیه دونستی و لذا پس از حل مشکل ، نیاز نداشتی به تکمیل تاپیک که حاشیه و بی اهمیته توجه کنی.
عزیزم اگه دیگران هم شبیه شما فکر میکردن استفاده از انجمن ناممکن میشد و هر کسی مشکلش حل میشد پاسخ نمیداد و مشخص نمیشد به نتیجه رسیده یا نه ؟
در هر صورت کماکان اشکال شما رو در ترانزیستور یا نصب آن میدونم
۱- بیس ۲۲۲۲ و ۱۸۱۵ را چگونه مشخص کردی که مطمئنی سر جاش نصب شده ؟ و کدوم پایه بیس است؟
۲- ولتاژ کلکتور و همچنین ولتاژ دو سر زینر مرتبط با کلکتور چند ولته ؟
۳- خازن موازی با کلکتور امینر را عوض کردی ؟ و چند میکرو است؟
۴- vcc چند ولته ؟ یا ولتاژ هر پایه زینر چند ولته ؟
۵- یک مقاومت حدود ۶ کیلو به بیس متصله احتمالا با لوکیشن r31 ، و شما یک مقاومت حدود ۲ کیلو باهاش موازی کن ببین درست میشه؟
سپاس
مشاهده فایلپیوست 162959
مشاهده فایلپیوست 162960