خازن اولیه رو هم دوتا هستن رو برای تست هم شده عوض کن دیدم که خرابی این دو بزرگوار ولتاژ خروجی رو بالا می برند و پاور اقدام به قطع ولتاژ می کند یه حرف ببرادر کوچکتم رو کوش کن
سلام نیاز به خرید نیست تست جرقه بگیر اگه اوکی بودن که هیچ اگر نبودن تعویض کن
بعدم اینطور که شما می فرمایید تمام خازن هارو تعویض کردید احتمالا ایراد از آیسی هست کاری به خازن نداره
با سلام دوستان
این مشکل رو دیدم خیلی از دوستان داشتند ولی به جمع بندی جهت رفع عیب نرسیدند برای همین تو تاپیک جدید مطرح می کنم
در این پاور ۴۳۰ ولتاژ ۵ بنفش و ۴.۱ سبز را داریم ولی پس از اتصال سبز و مشکی پاور روشن شده ولی ولتاژ بنفش افزایش زرد هم ۸ ولت را نشان می ده یعنی کلا با تستر پاور هیچ ولتاژی نداریم تمام خازن ها تعویض شدند به جز دوخازن ورودی ۱۰۰۰ ۲۰۰ ولت پس از استارت صدای صوت هم به گوش می رسد.
خازن های اولیه تعویض شدند .
خازن 470 هم دوباره عوض کردم
الان ولتاژهای بنفش 5 و سبز 4.1 را دارم هنوز .
ولی پاور استارت نمیشه
با اتصال کابل بنفش و زرد ولی روشن می شه
بنظتان اشکال از کجا می تونه باشه الان؟؟
خازن های اولیه تعویض شدند .
خازن 470 هم دوباره عوض کردم
الان ولتاژهای بنفش 5 و سبز 4.1 را دارم هنوز .
ولی پاور استارت نمیشه
با اتصال کابل بنفش و زرد ولی روشن می شه
بنظتان اشکال از کجا می تونه باشه الان؟؟
با سلام دوستان
این مشکل رو دیدم خیلی از دوستان داشتند ولی به جمع بندی جهت رفع عیب نرسیدند برای همین تو تاپیک جدید مطرح می کنم
در این پاور ۴۳۰ ولتاژ ۵ بنفش و ۴.۱ سبز را داریم ولی پس از اتصال سبز و مشکی پاور روشن شده ولی ولتاژ بنفش افزایش زرد هم ۸ ولت را نشان می ده یعنی کلا با تستر پاور هیچ ولتاژی نداریم تمام خازن ها تعویض شدند به جز دوخازن ورودی ۱۰۰۰ ۲۰۰ ولت پس از استارت صدای صوت هم به گوش می رسد.
سلام و ارادت
رفیق سیستم پاور ها به این صورت هست که آی سی یک ولتاژ سوییچینگ رو به ترانزیستور های قدرتمون میفرسته و افت ولتاژ مربوط به افت ولتاژ سوییچینک آی سی میشه..
با توجه به تجربه خودم یک مقاومت یا یک پتانسیومتر به همراه یک خازن کنترل ولتاژ سوییچینگ رو به عهده دارن... اگر خازن ها تعویض شدن بدنبال ایراد در مقاومت ها باشید
با تشکر