از لطف شما سپاسگزارم
درودسلام مهران جان ممنون شما
انشاالله از تجربیات شما استفاده خواهیم کرد
در منو بالای انجمن باید فعال باشه
لینک فرم هم اینجا قرار میدهم چک کنید
مهران جان شماره واتس اپ خودتون را در پیام خصوصی برای من ارسال کنید
ضمن تبریک سال نوسلام دوستان خسته نباشید
شاهد تغییرات گسترده ای در انجمن هستید . ان شاءالله در روز های اینده امکانات جدیدی که برای استفاده تعمیرکاران از انجمن در نظر گرفته ایم به انجمن اضاف میشود
همه کاربران VIP و فعال سایت برای تکمیل عضویت خود از منو بالای انجمن فرم تایید کاربران VIP را برای تکمیل اشتراک vip خود تکمیل نمایند.
مشاهده فایلپیوست 197651
سلامسلام .
ممنونم از مدیر سایت و همکاران عزیز باعث زیباتر شدن انجمن تلاش میکنند .
همکاران عزیز من دو تا مشکل دارم . اگر در صورت امکان راهنمایی فرمایید.
اول . منم مثل آقا مهران گزینه فرم تایید کاربران vip نیست .
مشاهده فایلپیوست 197678
برای ارتقا کاربری Vip این سیستم این پیام را میدهد.
مشاهده فایلپیوست 197679
دومین مشکلم .
در موقع که وارد انجمن میشم . قسمت چت باکس و قسمت موضوعات است .
مشاهده فایلپیوست 197680
وقتی از قسمت موضوع تاپیکی انتخاب میکنم . دیگر قسمت موضوعات نیست . باید دوباره به تالار برگردم تا قسمت موضوع نمایش داده شود .
مشاهده فایلپیوست 197681
دوستان نمیدونم ما شما اینطوری است یا نه . بالاخره اگر اینطوری باشه یه خورده زمان بر ایکاش میشد در هر تاپیکی قسمت موضوع نمایش داده شود .
بازم از مدیر سایت مهندس محمودی عزیز و همکاران گلم از بابت زحمات که در انجمن میکشند . تشکر دارم .
خیلی ممنونسلام دوستان خسته نباشید
شاهد تغییرات گسترده ای در انجمن هستید . ان شاءالله در روز های اینده امکانات جدیدی که برای استفاده تعمیرکاران از انجمن در نظر گرفته ایم به انجمن اضاف میشود
همه کاربران VIP و فعال سایت برای تکمیل عضویت خود از منو بالای انجمن فرم تایید کاربران VIP را برای تکمیل اشتراک vip خود تکمیل نمایند.
مشاهده فایلپیوست 197651
سیستم چند روز قبل از اتمام اشتراک اطلاعیه به کاربر نمایش میدبرای تمدید اشتراک و بعد از پایان تاریخ اتوماتیک کاربرا را غیر فعال میکنه .سلام
دوستات همه چیز به کنار،اما اینکه اگر احدی از کاربران ویژه اگه دو روز دیرتر اشتراکش رو تمدید کنه باید مانند یک کاربر تازه وارد هزینه اشتراک بپردازه این خیلی بد هست،مسئله بیست تومن پول بیشتر نیستش،ولی خوب نیسته کاربران قدیمی و بعضا فعال نیز همانند اعضای جدید به یک چشم دیده بشن،حالا چون حواسش نبوده بموقع اشتراکش رو تمدید کنه،تازه اونم مشکل سایت هست که به کاربر چند روز قبل از اتمام اشتراک هشدار نمیده!!!در هر صورت کار پسندیده ای نبود لااقل چندین سال پی در پی برای خودم اتفاق افتاده،بازم تشکر از مدیریت
درود بر جناب محمودی و دیگر دوستاندر صفحه اصلی انجمن چت باکس و اخرین ارسالات قرار گرفتهو در سایر بخش ها برای سرعت لود صفحات غیر فعال هست