آی پی امداد
abtahi

اضافه کردن میکرو atmega328pبه برنامهextreme_barner_avr

ashkantek

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
با عرض سلام خدمت دوستان عزیزم
دوستان یه فایل hexدارم که باید رو میکروکنترلرatmega328p بریزمش ۳ تا پروگرامرم دارم .
TNM2000
RT809H
STK500
ظاهرا که با دو پروگرامر اول نمیشه اما با STK500و برنامه extreme_barner_avr_v1.4.2setupمیشه .اما مشکلی که هست اینکه تو لیست چیپ های این برنامه میکروatmega328pوجود نداره .یه جا خوندم که با دستکاری برنامه و اضافه کردن فایل این میکرو به قسمت دتای برنامه میشه این میکرو رو به لیست چیپ های برنامه اضافه کرد اما من فایلشو ندارم .دوستان اگه کسی دانش این کارو داره ممنون میشم راهنمایی کنه .متشکرم

mohammadamin.javadi

کاربر vip
vip
کاربر
سلام ، شما به راحتی می تونید با پروگرامر TNM اگر دارید آیسی رو پروگرام کنید و فیوزبیت ها هم ست کنید.عکس لایبری آیسیو نحوه اتصال ISP به میکرو کنترلر مشخص شده است .
TNM.png

پیوست‌ها

• 78.5 کیلوبایت بازدیدها: 9

ashkantek

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
سلام ، شما به راحتی می تونید با پروگرامر TNM اگر دارید آیسی رو پروگرام کنید و فیوزبیت ها هم ست کنید.عکس لایبری آیسیو نحوه اتصال ISP به میکرو کنترلر مشخص شده است .
مشاهده فایل‌پیوست 220893
سلام مهندس ممنون از پاسخگوییتون .متاسفانه با TNMفیوزبیت هاش درست ست نمیشه برنامه رو که رو میکرو تزریق میکنم میکرو رو دستگاه درست کار نمیکنه شکرت سازنده دستگاه هم خودش اعلام کرده که باTNM خوب جواب نمیده و باید از پروگرامر AVRاستفاده بشه .

بالا