آی پی امداد
abtahi

اخبار: اضافه شدن امکانات جدید به تستر قطعات الکترونیک

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,740
62,417
اصفهان
سلام بر شما همکار گرامی!
همانطور که گفته شد، به نظر میاد هدف شما به جای اینکه کمک به همکاران و راهنمایی آن‌ها جهت ساخت تستر باشه، فخرفروشی و سر کار گذاشتن آنهاست! که اگر جز این است، پس چرا همکارانی که درگیر ساخت این تستر شده‌اند و به مشکل برخوردن و سؤال پرسیدن را راهنمایی نکرده و بی‌جواب گذاشته‌اید؟!
همیشه در بین جمع، منفی نگرها هستند، اهل فن می‌توانند ایده بگیرند، اگه سواد داشته باشید، سوالات حدود ده سال قبله، برای امثال شما، احتیاج به فخر فروشی ندارم

Mahdi258258

کاربر vip
vip
کاربر
2010-10-08
299
2,676
اراک...
همکاران گرامی سورس کامل برنامه بهمراه مدار و هگز و حتی مدار چاپی در بعضی مدل ها و....این تستر با اکثر نمایشگرهای موجود در بازار انجمن موجوده...حتی داخل فایل های آپلود شده اضافه کردن تست زنر و ولتمتر و فرکانس متر و سیگنال ژنراتور و کلی امکانات دیگر کامل توضیح داده شده است..چند سال پیش آپلود کردم با کمی جستجو پیدا میکنید..آدرس سایت طراح اصلی برای دریافت آپدیت و اخبار و.... هم ذکر شده..

izeh

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2006-10-09
327
313
همیشه در بین جمع، منفی نگرها هستند، اهل فن می‌توانند ایده بگیرند، اگه سواد داشته باشید، سوالات حدود ده سال قبله، برای امثال شما، احتیاج به فخر فروشی ندارم
والا من چندین ساله که تو این انجمن هستم تا حالا یک تایپیک از شما ندیدم که به سر انجام رسیده باشه اکثرا" ناقص و به نظر میاد تعمدی تو کاره

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mo.re.za

izeh

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2006-10-09
327
313
همکاران گرامی سورس کامل برنامه بهمراه مدار و هگز و حتی مدار چاپی در بعضی مدل ها و....این تستر با اکثر نمایشگرهای موجود در بازار انجمن موجوده...حتی داخل فایل های آپلود شده اضافه کردن تست زنر و ولتمتر و فرکانس متر و سیگنال ژنراتور و کلی امکانات دیگر کامل توضیح داده شده است..چند سال پیش آپلود کردم با کمی جستجو پیدا میکنید..آدرس سایت طراح اصلی برای دریافت آپدیت و اخبار و.... هم ذکر شده..
دود استاد بزرگوار اینم لینک پست شما.کامل و جامع

آخرین ویرایش:
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: mo.re.za

mo.re.za

کاربر vip
کاربر
2010-07-27
61
49
من منفی‌نگر نیستم. واقعیت رو گفتم. چرا که شما همون موقع هم می‌تونستید جواب بدید و ندادید.
همین‌طور مورد دیگه که همکار عزیز نیز اشاره کردن.
دیگران قضاوت خواهند کرد.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: izeh
بالا