آی پی امداد
abtahi

اشکال منبع تغذيه داژنگ

moh-mcw

کاربر vip
کاربر
2018-05-24
17
4
با سلام
خدمت دوستان و همکاران عزيز
منبع تغذيه داژنگ مدل 302 دارم که وقتي روشن ميشه قسمت ولتاژ بصورت مرتب بالا و پايين ميشه و ثابت نميشه و روي رنج 7 تا 24 متغير است.در هنگام قطع و وصل صداي قطع و وصل کنتاکت مرتب شنيده ميشه.
پتانسيومتر دستگاه هم تعويض کردم مشکل برطرف نشد.
ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.

NosratB

کاربر
2021-12-23
34
4
36
کرج
سلام.
من منبع تغذیه داژنگ ۳۰۲ دارم که ولوم هارو تعویض میکنی عملکردی نداره.
.
بردم پیش تعمیرکار دستگاه حسابی بهم ریخت و تستش کرد گفت این ۲ تا آی سی باید عوض شن.
.
از اینطرفم گفت این آی سی ها پیدا نمیشه و طبیعتا دستگاه شما غیرقابل تعمیر.
.
.
کسی نظری چیزی داره؟
.
.
آیا پیدا میشه این نوع آی سی؟
.
توی عکس مشخصه آی سی ها.
.
لطفا راهنمایی کنید اگه جایی سراغ دارید.

پیوست‌ها

• 380.7 کیلوبایت بازدیدها: 51

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,110
1,946
سلام.
من منبع تغذیه داژنگ ۳۰۲ دارم که ولوم هارو تعویض میکنی عملکردی نداره.
.
بردم پیش تعمیرکار دستگاه حسابی بهم ریخت و تستش کرد گفت این ۲ تا آی سی باید عوض شن.
.
از اینطرفم گفت این آی سی ها پیدا نمیشه و طبیعتا دستگاه شما غیرقابل تعمیر.
.
.
کسی نظری چیزی داره؟
.
.
آیا پیدا میشه این نوع آی سی؟
.
توی عکس مشخصه آی سی ها.
.
لطفا راهنمایی کنید اگه جایی سراغ دارید.

سلام
۱- تو لینک قبلی شما شماتیک این منبع تغذیه رو براتون ارسال کردم. اگر به نقشه توجه بفرمایید؛ این دو آیسی مبدل آنالوگ به دیجیتال هست و تصور نمی‌کنم هیچ ارتباطی به موضوع پرش و درست نشان ندادن نمایشگر داشته باشه؛ مگر اینکه وقتی شما اهمتر رو به خروجی‌های منبع وصل می‌کنید؛ با کم و زیاد کردن ولوم‌های ولت، ولتاژ خروجی به درستی و بدون مشکل کم و زیاد بشه.

NosratB

کاربر
2021-12-23
34
4
36
کرج
سلام.
خدا امواتت رو بیامرزه.
.
منم همینو از تعمیرکار پرسیدم جواب چرت داد داد و قانع نشدم.
.
وظیفه این آی سی تبدیل آنالوگ به دیجیتال و دستگاه روشن میشه توی مانیتور دستگاه یا نمایشگرش نشان دهنده ۴ تا صفر هستش و و طبیعتا مشکلی از اینا نیست.
حس میکنم نتونسته تعمیر کنه و ایراد پیدا کنه این پاسخ داده که از سرش بازکنه.
.رحمت بر پدرمادر عزیزت.🌷🌷🌷
.
حالا یه سوال دارم.
آیا قطعه ای داره این دستگاه که بابت ایراد اون قطعه این دستگاه قابل تعمیر نباشه دیگه؟
.
از تجربیاتی که داری ازمون دریغ نکن جناب.
فدای محبتت برم 🌷

NosratB

کاربر
2021-12-23
34
4
36
کرج
سلام
۱- تو لینک قبلی شما شماتیک این منبع تغذیه رو براتون ارسال کردم. اگر به نقشه توجه بفرمایید؛ این دو آیسی مبدل آنالوگ به دیجیتال هست و تصور نمی‌کنم هیچ ارتباطی به موضوع پرش و درست نشان ندادن نمایشگر داشته باشه؛ مگر اینکه وقتی شما اهمتر رو به خروجی‌های منبع وصل می‌کنید؛ با کم و زیاد کردن ولوم‌های ولت، ولتاژ خروجی به درستی و بدون مشکل کم و زیاد بشه.
سلام.
خدا امواتت رو بیامرزه.
.
منم همینو از تعمیرکار پرسیدم جواب چرت داد داد و قانع نشدم.
.
وظیفه این آی سی تبدیل آنالوگ به دیجیتال و دستگاه روشن میشه توی مانیتور دستگاه یا نمایشگرش نشان دهنده ۴ تا صفر هستش و و طبیعتا مشکلی از اینا نیست.
حس میکنم نتونسته تعمیر کنه و ایراد پیدا کنه این پاسخ داده که از سرش بازکنه.
.رحمت بر پدرمادر عزیزت.🌷🌷🌷
.
حالا یه سوال دارم.
آیا قطعه ای داره این دستگاه که بابت ایراد اون قطعه این دستگاه قابل تعمیر نباشه دیگه؟
.
از تجربیاتی که داری ازمون دریغ نکن جناب.
فدای محبتت برم 🌷
حالا این تعمیر کار تنبلی که من شناختی ازش نداشتم دستگاه کاملا بسته و مرتب تحویلش دادم اینجوری که در عکس ها مشاهده میکنی بدون جم کردن دستگاه اینجوری بهم تحویل داده نامرد.
یه سوال.
۲تا پل دیود داریم یکی سایز بزرگتر و یکی سایز کوچیکتره اگه دقت داشته باشین.
من پل دیود با یه پل دیود دیگه تعویض کردم ولی نه با مقدار و اندازه اون.
آیا این پلل دیود میتونه رو عملکرد دستگاه تاثیر بزاره و حتی روی کلید پتانسیومتر اثر بزاره که نامرتب نشون بده یا اصن ولوم ها کار نکنن؟
خودم فک میکنم تاثیر روی ولوم ها نداره.
.
ازنظر خودم هرچی هست روی همین برد کوچیک دستگاه هستش که ولوم ها نصب میشن روش،ایراد از اون جاها باید بباشه.
.
کلام آخر:
چند تا عکس فرستادم نظر شما کدوم قطعهات بیشتر ین اثر دارن که ولوم ها اینگونه کار میکنن یا بعبارتی اصن کار نمیکنن؟
.
بزرگواری کن تاج سر روی اون قطعات مورد نظر یه علامت بزنی که من راحت متوجه شم و بیشتر روی اونها کار و تست کنم.
.
.
از خدا هرچی میخوای بهت بده به حق باب الحوائج.
.نمیدونم چطور تشکر کنم اگه این محبت در حقم کنی.
.
منتظر پاسخ شماهستم.
.درضمن مشخص شما انسان شریفی هستی اگه مغازه دار هستی آدرس دقیق بدی و هرجای ایران باشی خودم با هزینه رفت و برگشت این دستگاه برات ارسال کنم اینو راه بندازی تحویلم بدی.
مبلغش رو هم بگو چقد دستمزد میگیری و آدرس دقیق بعلاوه کدپستی بهم بده همین فردا با تیپاکس برات ارسال کنم.
همه اینا بخاطر اینه که دستم خالیه و نمیتونم دستگاه دیگه ای بخرم.
اگه این کارو انجام میدی بسم الله.
این شماره تماس بنده ست.
۰۹۳۵۱۵۴۰۰۳۳
بالاخانی هستم از کرج.
🌷🌷🌷

پیوست‌ها

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,110
1,946

سلام مجدد
۱- اگر به نقشه ذیل دقت بفرمایید؛ تمامی قطعات این منبع در بازار موجود هست؛ حتی آیسی مبدل آنالوگ به دیجیتال که البته قیمت بالایی تو باسلام داره.
به نظرم نیازی به اینکه دنبال تعمیرکار بگردید نیست. خودتون می‌تونید از پس تعمیر بر بیایید. کافیه تحلیل و روش عیب یابی منبع تغذیه 0 - 30 ولت 3 آمپر استاد @غزال که رحمت خدا بر او باد رو مطالعه بفرمایید.

dazheng_ps-305d_0...30v_5a_variable-dc-power-supply_sch.jpg

آیا این پلل دیود میتونه رو عملکرد دستگاه تاثیر بزاره و حتی روی کلید پتانسیومتر اثر بزاره که نامرتب نشون بده یا اصن ولوم ها کار نکنن؟

۲- بعید می‌دونم شماتیک مدل ۳۰۲ با ۳۰۵ تفاوت خاصی داشته باشه. لذا اگر بخوام طبق شماتیک بگم؛ مجموعا ۳ تا پل دیود وجود داره که نه مشخص کردید کدوم پل دیود رو تعویض کردید؛ و نه مشخص کردید چه پل دیودی جایگزین کردید. باید پارت‌نامبر دیود قبلی و جدید رو مشخص بفرمایید.
اما بطور کلی دو تا از پل دیودها برای تغذیه مدار داخلی منبع تغذیه هست و یکی از اونها هم برای خروجی منبع تغذیه.

۳- اینکه عرض میشه خودتون قادر به تعمیر هستید؛ به این دلیله که نقشه دارای پیچیدگی نیست. یه تعداد نیمه‌هادی داره که بخشی از اونها رو با اهمتر می‌تونید تست کنید و برخی رو هم با تستر و یا حتی تعویض ۳ قطعه Op Amp موجود در مدار.

البته هنوز هم شکم به ولوم‌ها هست!

۴- و نکته آخر اینکه طبق قوانین سایت، گذاشتن شماره تلفن ممنوع هست. لطفا پست رو ویرایش و شماره تلفن رو حذف بفرمایید.

boxochi

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2010-10-02
66
124
حالا این تعمیر کار تنبلی که من شناختی ازش نداشتم دستگاه کاملا بسته و مرتب تحویلش دادم اینجوری که در عکس ها مشاهده میکنی بدون جم کردن دستگاه اینجوری بهم تحویل داده نامرد.
یه سوال.
خودم فک میکنم تاثیر روی ولوم ها نداره.
.
ازنظر خودم هرچی هست روی همین برد کوچیک دستگاه هستش که ولوم ها نصب میشن روش،ایراد از اون جاها باید بباشه.
.
کلام آخر:
چند تا عکس فرستادم نظر شما کدوم قطعهات بیشتر ین اثر دارن که ولوم ها اینگونه کار میکنن یا بعبارتی اصن کار نمیکنن؟
.
بزرگواری کن تاج سر روی اون قطعات مورد نظر یه علامت بزنی که من راحت متوجه شم و بیشتر روی اونها کار و تست کنم.
.
.
از خدا هرچی میخوای بهت بده به حق باب الحوائج.
.نمیدونم چطور تشکر کنم اگه این محبت در حقم کنی.
.
منتظر پاسخ شماهستم.
.درضمن مشخص شما انسان شریفی هستی اگه مغازه دار هستی آدرس دقیق بدی و هرجای ایران باشی خودم با هزینه رفت و برگشت این دستگاه برات ارسال کنم اینو راه بندازی تحویلم بدی.
مبلغش رو هم بگو چقد دستمزد میگیری و آدرس دقیق بعلاوه کدپستی بهم بده همین فردا با تیپاکس برات ارسال کنم.
همه اینا بخاطر اینه که دستم خالیه و نمیتونم دستگاه دیگه ای بخرم.
اگه این کارو انجام میدی بسم الله.
این شماره تماس بنده ست.
۰۹۳۵۱۵۴۰۰۳۳
بالاخانی هستم از کرج.
🌷🌷🌷
سلام ولتاژ های خروجی ترانسفورمر رو چک کردی؟ مقادیر ولتاژ درستن؟ طبق شماتیک چک کن

Amir.t

کاربر
2025-03-24
1
0
تهران
سلام خسته نباشید منم همچین مشکل دارم مدام قطع و وصل میشه و واقعا نمیدونم چه کار گنم

بالا