سلام
۱- تو
لینک قبلی شما شماتیک این منبع تغذیه رو براتون ارسال کردم. اگر به نقشه توجه بفرمایید؛ این دو آیسی مبدل آنالوگ به دیجیتال هست و تصور نمیکنم هیچ ارتباطی به موضوع پرش و درست نشان ندادن نمایشگر داشته باشه؛
مگر اینکه وقتی شما اهمتر رو به خروجیهای منبع وصل میکنید؛ با کم و زیاد کردن ولومهای ولت، ولتاژ خروجی به درستی و بدون مشکل کم و زیاد بشه.
سلام.
خدا امواتت رو بیامرزه.
.
منم همینو از تعمیرکار پرسیدم جواب چرت داد داد و قانع نشدم.
.
وظیفه این آی سی تبدیل آنالوگ به دیجیتال و دستگاه روشن میشه توی مانیتور دستگاه یا نمایشگرش نشان دهنده ۴ تا صفر هستش و و طبیعتا مشکلی از اینا نیست.
حس میکنم نتونسته تعمیر کنه و ایراد پیدا کنه این پاسخ داده که از سرش بازکنه.
.رحمت بر پدرمادر عزیزت.🌷🌷🌷
.
حالا یه سوال دارم.
آیا قطعه ای داره این دستگاه که بابت ایراد اون قطعه این دستگاه قابل تعمیر نباشه دیگه؟
.
از تجربیاتی که داری ازمون دریغ نکن جناب.
فدای محبتت برم 🌷
حالا این تعمیر کار تنبلی که من شناختی ازش نداشتم دستگاه کاملا بسته و مرتب تحویلش دادم اینجوری که در عکس ها مشاهده میکنی بدون جم کردن دستگاه اینجوری بهم تحویل داده نامرد.
یه سوال.
۲تا پل دیود داریم یکی سایز بزرگتر و یکی سایز کوچیکتره اگه دقت داشته باشین.
من پل دیود با یه پل دیود دیگه تعویض کردم ولی نه با مقدار و اندازه اون.
آیا این پلل دیود میتونه رو عملکرد دستگاه تاثیر بزاره و حتی روی کلید پتانسیومتر اثر بزاره که نامرتب نشون بده یا اصن ولوم ها کار نکنن؟
خودم فک میکنم تاثیر روی ولوم ها نداره.
.
ازنظر خودم هرچی هست روی همین برد کوچیک دستگاه هستش که ولوم ها نصب میشن روش،ایراد از اون جاها باید بباشه.
.
کلام آخر:
چند تا عکس فرستادم نظر شما کدوم قطعهات بیشتر ین اثر دارن که ولوم ها اینگونه کار میکنن یا بعبارتی اصن کار نمیکنن؟
.
بزرگواری کن تاج سر روی اون قطعات مورد نظر یه علامت بزنی که من راحت متوجه شم و بیشتر روی اونها کار و تست کنم.
.
.
از خدا هرچی میخوای بهت بده به حق باب الحوائج.
.نمیدونم چطور تشکر کنم اگه این محبت در حقم کنی.
.
منتظر پاسخ شماهستم.
.درضمن مشخص شما انسان شریفی هستی اگه مغازه دار هستی آدرس دقیق بدی و هرجای ایران باشی خودم با هزینه رفت و برگشت این دستگاه برات ارسال کنم اینو راه بندازی تحویلم بدی.
مبلغش رو هم بگو چقد دستمزد میگیری و آدرس دقیق بعلاوه کدپستی بهم بده همین فردا با تیپاکس برات ارسال کنم.
همه اینا بخاطر اینه که دستم خالیه و نمیتونم دستگاه دیگه ای بخرم.
اگه این کارو انجام میدی بسم الله.
این شماره تماس بنده ست.
۰۹۳۵۱۵۴۰۰۳۳
بالاخانی هستم از کرج.
🌷🌷🌷