سلام و درود به استاد غزال
استاد چند وقتی مشقله داشتم ببخشید پاسخ ندادم ماکروفر همانطور فعلا خرابه .
وقتی روی تایم میزارم و استارت را میزنم بعد از دو ثانیه مگنترون استارت میخورد از بقل که میبینم یه نور ضعیفی بالای سر فیشهایی که به مگنترون وصل است روشن میشود و یه صدای مخصوصی هم دارد. که مگنترون شروع به کار میکند. بعد از دو ثانیه دستگاه استوپ میکند ولی تمام چراقهای پنل روشن میباشد فقط تایمر شمار را از نوع باید تنظیم کنیم و استارت بزنیم .
ولی پنل روشن میباشد اصلا خاموش نمیشود فقط تایم بازم بعد از استارد چند ثانیه بعد صفر شده از نو میشود تایم داد و استارت کرد .توی اون دو ثانیه که مگنترون روشن میشه اب به مقدار یک قاشق بریزیم داخل لیوان و بزارم داخا مکروفیر بعد از چند بار استارت اب داغ میشود .
استاد به نظر من باید یه مگنترون سالم پیدا کنم و با اون تست بگیرم چون قیمت نو 2 تا دو نیم میلیون میباشد. هر مگنترونی هم بهش نمیخوره . همانطور که تو عکس دیدید مگنتهای گرد داخل مگنترون شکسته و باعث میشود که اشعه بطور مستقیم بیرون نرود و دستگاه خاموش میشود من کرج هستم همکارای عزیز اگه نزدیک بودن و مگنترون برای تست داشتن خبر بدن از خجالتون در میام ممنونم
درود
بعد از این مدت طولانی هم پاسخ هیچکدوم از سوالاتم رو ندادی.
حتما باید چند بار تکرار کنم ؟
زمان دقیق خاموش شدن را چند بار بررسی کن و ببین همیشه یکسانه یا متفاوته
و آیا بعد از استپ میتونی سریعا روشنش کنی یا باید مدت زمان مشخصی بگذره تا روشن بشه ؟یعنی مثلا همیشه بعد از 4 ثانیه خاموش میشه یا گاهی بعد از 4 ثانیه و گاهی بعد از 5یا 6 ثانیه خاموش میشه ؟
بطریق متفاوتی مدت پخت را تعریف کن.
مثلا بجای تعریف دقیق زمان پخت ، ۳ بار متوالی دکمه شروع را بزن.
در لحظه بروز عیب یا لحظاتی قبل از آن چه اتفاقی افتاد ؟
سنسورها و فیوزهای حرارتی و دمای اطراف انرا بررسی کن ببین بمحضی که دستگاه خاموش میشه آیا یکی از سنسورها یا فیوزها ی حرارتی که معمولا گرد یا استوانه کوچکی است ، قطع میشه یا همگی وصلند خصوصا سنسور حرارتی حوالی مگنترون .
دستگاه رو روشن کن و پس از چند ثانیه که خاموش شد ببین چه قطعه ای بشدت داغ شده خصوصا دمای مگنترون را تست کن ببین داغ شده ؟
یک سیم فیلامان مگنترون را آزاد کن ببین نوری که میگفتی بازم وجود داره ( احتمالا نور فیلامان را میدیدی )
ضمنا مگنترون های مشابه قابل استفاده است و قیمتش اینقدر بالا نیستو با احتمال زیاد مگنترون شما سالمه ولی باید پاسخ سوالاتو با دقت و بدرستی بدی مشخص بشه
همه سوالات رو پاسخ بده بیش از این اذیت نکنن.
سپاس