سلام خسته نباشید
من یک فلزیاب منتاژ کردم بسیار خوب کار میکنه البته در حد خودش ولی یک ایراد داره که انم حساس بودن به سفال هست مخصوصا لعاب دار پشنهاد شما چیست
اینکه دستگاه سفال را اشکار می کند به دو دلیل می باشد
1: دلیل اصلی ان میدان مغناطیسی نامرتب و ضعیف که رابطه مستقیم به کویل دارد با پیچیدن کویل تخت و یا حلزونی مشکل نامرتبی میدان مغناطیسی تا حد زیادی مرتفع می شود . و برای رفع ضعیف بودن میدان می توانید اندکی جریان دهی کویل را افزایش دهید انهم با افزایش پهنای پالس راه انداز .البته با انجام اینکار تنظیم مقدار خروجی اپ امپ پیش تقویت کننده بهم می خورد که از انجام این کار باید مقدار خروجی را اندازه گرفته و پس از انجام تغیرات مجدد خروجی اپ امپ را تنظیم کنید .
2: دلیل دوم می تواند نداشتن مدار خنثی ساز اثرات زمینی باشد در قسمت انتگرالگیر .البته اکثر دستگاه ها این بخش را دارند ممکنه که این بخش ضعیف تنظیم شده باشد یا مجموعه انتگرال گیر انهم قسمت فیدبکش که در اغلب دستگاها از یک خازن و مقاومت مواری شده تشکیل شده ،از ضریب فرکانسی درست بهره نمی برد .
مطمءنا مشکل دستگاه در همین دو بخش می باشد که شما باید روی این دو قسمت برای رفع ایراد کار کنید .
یک راه حل تجربی هم می توان به شما پیشنهاد کنم :
در خروجی اپ امپ کویل اسکوپ وصل کنید سپس با نزدیک کردن سفال به کویل ببینید که کدام قسمت از سیگنال تغییر دامنه دارد سپس پالس سمپل گیری را طوری تنظیم کنید که در این محدوده از سیگنال قرار نگیرد . البته یاداوری کنم که اگر حرفه ای باشید می توانید پاسخ فرکانسی اپ امپ را طوری کانفیگور کنید که به این تغیرات عکسالعمل کمی داشته باشد البته کار سختی می باشد .
البته این گفته در عالم تءوری و تجربه است . بدلیل نداشتن شماتیک مدار من نمی توانم تضمین کنم که گفته هایم دربر گیرنده دستگاه شما هم باشد.به هرحال با داشتن شماتیک می توانم پاسخ جامع تری اراءه کنم .یا دستکم شما تصویری از شکل موج کویل در حالت ازاد و در حالتی که سفال نزدیک به کویل است و همچنین خروجی اپ امپ و زمان سمپل تایم را ارسال کنید تا بتوانیم بر روی رفتار دستگاه تجزیه و تحلیل کنیم
در رابطه با سفال لعاب دار فرمودید ، که باید بگم اگر دستگاه شما all metall باشد پس رفتار درستی را نشان داده است چون لعاب هم نوعی فلز است .
با سپاس