آی پی امداد
abtahi

سوال: از کار افتادن لباسشویی کندی بعد از چند ثانیه کار کردن در هر برنامه انتخابی

mkf22

کاربر
2014-01-13
2
2
عرض سلام خدمت اساتید.

یک لباسشویی کندی دارم که وقتی یک برنامه را انتخاب میکنی -فرق نمیکنه چه برنامه ای- بعد از چند ثانیه از کار می افته. دوستان لطفا راهنمایی کنند که اشکال از کجاست؟ اگر اشکال از بورد هست باید کدام قسمت رو بررسی کنم. قبلا از راهنمایی دوستان سپاسگزارم.

md25

کاربر vip
vip
کاربر
2020-03-06
97
79
مازندران،نور
عرض سلام خدمت اساتید.

یک لباسشویی کندی دارم که وقتی یک برنامه را انتخاب میکنی -فرق نمیکنه چه برنامه ای- بعد از چند ثانیه از کار می افته. دوستان لطفا راهنمایی کنند که اشکال از کجاست؟ اگر اشکال از بورد هست باید کدام قسمت رو بررسی کنم. قبلا از راهنمایی دوستان سپاسگزارم.
درود دوستان،منم همین مشکل دارم،البته واسه من بیشتر قسمت موتور مشکل داره،یعنی موتور یا کار نمیکنه یا بعد از چند ثانیه متوقف میشه،یا قسمت خشک کن میذارم پمپ تخلیه و موتور کار میکنه و بعد چند ثانیه متوقف میشه،اولش میکرو سوئیچ مشکل داشت که تعویض کردم،یکی دوبار کار کرد بعد دیگه کار نمیکنه، حتی میکروسوییچ رو دستی هم فعال میکنم تاثیر نداره، موتور و پمپ تخلیه سالمه،ترایاک هم تعویض کردم و رله ها هم سالمه،دوستان اگه تجربه ای در این مورد دارن لطفا راهنمایی کنن،با تشکر

بالا