آی پی امداد
abtahi

ارور کولر گازی مدیا 24000

mehran76gh

VIP+ افتخاری
کاربر
2016-06-17
1,559
7,111
IRANTK
خوب الان همه کار کردم هیچ کدوم از شما اساتید نمیتونید کمکم کنید؟
درود
چند تایپیک با همین موضوع ایجاد کردید بهتر نیست در یک تایپیک مطرح می کردید؟
عکس از برد هم قرار ندادید
اگر این ایراد مربوط به بخش ارتباطی باشد بعد از تست خازن الکترولیت و دیود و زنر و مقاومت های بخش ارتباطی اپتو ها باید بررسی شود که در صورت داشتن اسکپ و ولتاژ گیری کار راحت و دقیق تر میشود اما اگر ندارید برای جایگزین اپتوکوپلر TLP851 که فرمودید می‌توانید از TLP627 استفاده کنید.
خرید از:
فروش TLP627 اسکای تک

khofashshab

کاربر vip
vip
کاربر
2011-12-13
125
41
درود
چند تایپیک با همین موضوع ایجاد کردید بهتر نیست در یک تایپیک مطرح می کردید؟
عکس از برد هم قرار ندادید
اگر این ایراد مربوط به بخش ارتباطی باشد بعد از تست خازن الکترولیت و دیود و زنر و مقاومت های بخش ارتباطی اپتو ها باید بررسی شود که در صورت داشتن اسکپ و ولتاژ گیری کار راحت و دقیق تر میشود اما اگر ندارید برای جایگزین اپتوکوپلر TLP851 که فرمودید می‌توانید از TLP627 استفاده کنید.
خرید از:
فروش TLP627 اسکای تک
سلام عرض ادب شرمنده چون 500جا پرسیدم شاید یک نفر بتونه کمک کنه که متاسفانه نشد ..تمام اینکارور کردم

mehran76gh

VIP+ افتخاری
کاربر
2016-06-17
1,559
7,111
IRANTK
سلام دوستان کولر گازی جی پلاس ارور ارتباط داره و ال ای دی روی برد همه باهم چشمک میزنه کسی تجربه داره
سلام وقت بخیر
شرح کامل و کارهای انجام شده رو بفرمایید همچنین عکس از برد کندانسور و برد پنل و کنترل بدید.
برای مشکل دستگاه خود تاپیک جداگانه ای ایجاد کنید.

mehran76gh

VIP+ افتخاری
کاربر
2016-06-17
1,559
7,111
IRANTK
سلام عرض ادب شرمنده چون 500جا پرسیدم شاید یک نفر بتونه کمک کنه که متاسفانه نشد ..تمام اینکارور کردم
سلام وقت بخیر
برد کولر های اینورتر از پیچیدگی های خاص خودش برخوردار هستش و باید تجربه و دانش کافی رو داشت و چون افرادی که تخصص در این مدل کولر رو دیدند کمتر هستند، از بروز اطلاعت هم جلوگیری میکنند و در انحصار میماند بنابر این جهت تست و عیب یابی این گونه از دستگاه ها نیازمند علم تحلیل قوی تجربه و تجهیزات هستش که بتوان عیب یابی کرد.
خیلی از مواقع به شخصه من این نوع عیب ها در دستگاه های خاص بررسی و تحلیل کامل میکنم و هیچ ایرادی خرابی از قطعه فیزیکی نمی بینم با کمی جستجو خصوصا برند ها معتبر با نگه داشتن چند کلید ترکیبی روی کنترل و معرفی برد پنل به برد اینورتر از طریق کنترل مشکل حل میشود.
بنابر این هیچ موقع نمی توان ایراد رو در سوختن قطعات الکترونیکی دونست و همچنین نباید توقع داشت بدون عکس دستگاه بدون هیچ شرح حال کاملی و بدون هیچ تجهیزاتی دستگاهی به این پیچیدگی رو حل و فصل نمود.
بالا