درود همکار گرامی .چه کسی بنده رو از درجه vip+ به کاربر عادی تبدیل نموده؟
یعنی چی؟ واقعاً اینجا هر کی به هر کیه؟....
لطفا از آداب مهندسی خارج نشوید .
مدیران پاسخگوی شما خواهند بود .
متشکرم
درود همکار گرامی .چه کسی بنده رو از درجه vip+ به کاربر عادی تبدیل نموده؟
یعنی چی؟ واقعاً اینجا هر کی به هر کیه؟....
درود همکار گرامی .
لطفا از آداب مهندسی خارج نشوید .
مدیران پاسخگوی شما خواهند بود .
متشکرم
درود بر شما و بر همه دوستانسلام
در حال حاضر فقط vip2 در انجمن هست که بعد از 1000 پست خود به خود فعال میشه. اگر جهت امور مدیریتی منظورتان هست که باید برای بخشی که می خواین مدیر باشید در خواست بدید تا مدیر آزمایشی شما فعال بشه.
موفق باشید
سلام
ارتقا کاربری آیا نیازمند 200 پست هست
یا 1000 می شه مدیر بخش دقیق بگید....
شما مگه مدیر نیستی پاسخگو باش
شما رو کسی که مدیر کرد بی دلیل شما رو به کاربر عادی تبدیل کنه ستاره هایی که برای سایت مایه گذاشتی رو حذف کنه چه حالی میشی؟
بنده الان به آرشیو سایت کار داشتم دسترسی بنده بی دلیل و بی علت قط شده
جواب این همه فعالیت مون توسایت این بوده ؟
کلی از سایت پیش همکاران تعریف و تمجید کردیم این باید میشد؟
هرکس بجای بنده باشه شاید بدتر رفتار میکرد
دوست عزیز اینجا هر کسی مدیر بخشی هست و وظایفی دارد. مدیر فنی تعمیرات در مورد اکانت شما چه دلیلی دارد توضیح دهد؟ مگر عناوین مدیران را بلد نیستید بخونید؟ یا توهین کردن راه ساده تری از مطالعه قوانین و عناوین هست؟
بنده اکانت شما را چک کردم. اشتراک شما تمام شده. اشتراک جدید که خریداری کنید بعد از ۲۴ ساعت اتوماتیک vip2 شما فعال میشود. الان توقع داشتید اشتراکتون تمام شد رایگان تمدید بشید؟ ما با این مبلغ کم که از کاربرها میگیریم، از جیبمون هم میزاریم روش هزینه سرورهامون رو میپردازیم. دیگه در این حد لطفا توقع نداشته باشید!
بابا یک تایمر معکوسی روز شماری... چیزی بزارید چیه اخه ...یکدفعه کرک پر ادم میریزه ... در فشار کاری بودم اگه برخورد تندی داشتم عذرخواهم....بنده به شخصه خود و حرفه خود رو مدیون این گنجینه سایت و اساتیدش هستم و خواهم بود و و امیدوارم لطف اساتید را با اندکی فعالیت ناچیزم بتوانم جبران کنم...دوست عزیز اینجا هر کسی مدیر بخشی هست و وظایفی دارد. مدیر فنی تعمیرات در مورد اکانت شما چه دلیلی دارد توضیح دهد؟ مگر عناوین مدیران را بلد نیستید بخونید؟ یا توهین کردن راه ساده تری از مطالعه قوانین و عناوین هست؟
بنده اکانت شما را چک کردم. اشتراک شما تمام شده. اشتراک جدید که خریداری کنید بعد از ۲۴ ساعت اتوماتیک vip2 شما فعال میشود. الان توقع داشتید اشتراکتون تمام شد رایگان تمدید بشید؟ ما با این مبلغ کم که از کاربرها میگیریم، از جیبمون هم میزاریم روش هزینه سرورهامون رو میپردازیم. دیگه در این حد لطفا توقع نداشته باشید!
بابا یک تایمر معکوسی روز شماری... چیزی بزارید چیه اخه ...یکدفعه کرک پر ادم میریزه ... در فشار کاری بودم اگه برخورد تندی داشتم عذرخواهم....بنده به شخصه خود و حرفه خود رو مدیون این گنجینه سایت و اساتیدش هستم و خواهم بود و و امیدوارم لطف اساتید را با اندکی فعالیت ناچیزم بتوانم جبران کنم...