پاسخ : احیاء کننده نوک هویه ؟
بتده یک نوک هویه دارم که از قدیم تو لوازمم بوده و اخیرا پیداش کردم
اتفاقا جنسش برنج میباشد قبل از استفاده کاملا تمیزش میکنم و اتفاقا خوب داغ میشه و لحیم رو هم ذوب میکنه
متاسفانه حین لحیم کاری نوکش خیلی زود سیاه میشه تصور میکنم یک لایه نازک از روغن سیم لحیم روی نوک رو میپوشونه و لحیم کاری رو دشوار میکنه و بیزار از کار میشم
این سیاهی توسط پارچه نخی و دستمال اصلا تمیز نمیشه و باید حتما با سنباده یا جسم تیز اونو بردارم
البته ممکن جنس برنجش مرغوب نباشه آیا شما با این مشکل روبرو نمیشوید ؟
نمیدونم جنس آبکاری و براق نوک هویه های بازاری از چی هست
ولی شانسی هستند
بعضیها کیفیت بهتری دارند و یه سری هم افتضاح هستند
یه بار یک نوک هویه خریدم موقع استفاده به محض گرم شدن نوکش سیاه شد و در عوض نوکی بوده که چندین ماه استفاده کرم
شنیدم میشه آبکاری نوک هویه رو احیاء کرد
منتظرم ببینم دوستان تجربه ای در این زمینه دارند یا اینکه دروغ و حقه بازیه
ولی تصور میکنم اگر بشود نوک هویه برنجی که شما درست کردید رو به نحوی آبکاری نماییم طوری که سیاه نشود خیلی عالی جوابگو خواهد بود
امیر سجاد عزیزممنونم از اطلا عاتتون . دوست خوبم در روز اول جهت استفاده منم مثل شما فکر میکردم . وقتی لحیم را به نوک هویه زدم لحیم عین لغاب رو نوک هویه رو پوشانید .نوک هویه که تقریبا زرد طلائی است تبدیل به رنگ نقره ای لحیم شد . بله نوک هویه بیشتر از اصل نوک هویه به تمیز کاری نیاز دارد. سپاس
بتده یک نوک هویه دارم که از قدیم تو لوازمم بوده و اخیرا پیداش کردم
اتفاقا جنسش برنج میباشد قبل از استفاده کاملا تمیزش میکنم و اتفاقا خوب داغ میشه و لحیم رو هم ذوب میکنه
متاسفانه حین لحیم کاری نوکش خیلی زود سیاه میشه تصور میکنم یک لایه نازک از روغن سیم لحیم روی نوک رو میپوشونه و لحیم کاری رو دشوار میکنه و بیزار از کار میشم
این سیاهی توسط پارچه نخی و دستمال اصلا تمیز نمیشه و باید حتما با سنباده یا جسم تیز اونو بردارم
البته ممکن جنس برنجش مرغوب نباشه آیا شما با این مشکل روبرو نمیشوید ؟
نمیدونم جنس آبکاری و براق نوک هویه های بازاری از چی هست
ولی شانسی هستند
بعضیها کیفیت بهتری دارند و یه سری هم افتضاح هستند
یه بار یک نوک هویه خریدم موقع استفاده به محض گرم شدن نوکش سیاه شد و در عوض نوکی بوده که چندین ماه استفاده کرم
شنیدم میشه آبکاری نوک هویه رو احیاء کرد
منتظرم ببینم دوستان تجربه ای در این زمینه دارند یا اینکه دروغ و حقه بازیه
ولی تصور میکنم اگر بشود نوک هویه برنجی که شما درست کردید رو به نحوی آبکاری نماییم طوری که سیاه نشود خیلی عالی جوابگو خواهد بود