1
دوست خوبم ببینم فردا نقشه چاه نول پیدا میکنم .
دوست خوبم ببینم فردا نقشه چاه نول پیدا میکنم .
پیوستها
-
122.7 کیلوبایت بازدیدها: 31
آخرین ویرایش:
دوست عزیزمبا تشکر از شما و پاسخ درستتون
منتها مشکل بنده فقط به افت فشار بر نمیگرده مشکل من جوابگو نبودن نول هست که پاسخگو این میزان مصرف برگشتی نیست
برای تمام کنتور ها ترانس مجزا برای افزایش برق هست
اما مشکل اساسی هست
اینکه میفرمایید چاه ارت با نول تفاوتی نداره از دید مهندسی درست نیست ممکنه مشکل ساز هم باشه
اما اگر مشکل رطوبت باشه با بنتونیت با کیفیت میشه این مشکل رو برای همیشه حل کرد
اما تا جایی که من اطلاع دارم اجرا سیستم نول متفاوت هست چطور و چگونه باید احداث بشه رو نمیدونم
یعنی چی قادر به حل مشکل نیست ، شما کتبا درخواست بده، اگه حل نشد میتونی از اداره برق رشت پیگیری کنی ، معمولا چون این کارها دست پیمانکاره و وقتی برای حل مشکل جایی برنو نتونن حل کنن براشون امتیاز منفی حساب میشه واگه چند باره برای حل نشدن مشکل مراجعه کنید حتما توبیخ میشن ، این نکته هم ذکر کنم که در اینمورد شخصا نباید برای اتصال نول به زمین اقدام کنید.دقیقا مشکل بنده همینجاست سیم نول برقدار هست و اداره برق قادر به حل مشکل نیست و مسعولیت قبول نمیکنن
چرا بنده باید تاپیک وقت شما عزیزان رو بگیرم
باور کنید به نتیجه نرسیدم
دقیقا مشکل بنده همینجاست سیم نول برقدار هست و اداره برق قادر به حل مشکل نیست و مسعولیت قبول نمیکنن
چرا بنده باید تاپیک وقت شما عزیزان رو بگیرم
باور کنید به نتیجه نرسیدم
سلام وقت بخیردوست عزیزم
برق دار بودن سیم نول مشکلات از جمله کار نکردن کنترل فاز و محا فظ های برق است
این مشکل یا از طرف ترانسفور ماتور است خیلی در صد کم است.
این مشکل برقدار بودن سیم نول از طرف مشترکین است صد در صد منطقه این ترانسفور ماتور پوشش میده مشترکین زیادی دارد .
و پیدا کردن خرابی خیلی خیلی مشکل است. بر قدار بودن سیم نول از سوختگی سیم پیچ الکتروموتور و دستگاهای صنعتی است که برگشتی فاز را به سیم نول انتقال میدهد.
دوست عزیزم منم با این مشکل در در مرغداری که گزارش کار نکردن تابلو های برق الکتر موتورها بود که بعد از برسی متوجه شدم کلا تمام کنترل فازهای تابلو ها یکسره شده با پرسش از صاحب مرغداری فهمیدم تعمیرکار کلیه کنترل فازها را یکسره کرده بعد از سه روز متوجه شدم سیم نول برقدار است و باعث خرابی در تابلوها و دیگر دستگاها برقی میشود .
و بعد از اثبات مشکل از طرف اداره برق است پدرم در آمد آخرش با یک لامپ 100 وات ثابت کردم سیم نول برقدار است .با عث اینچنین مشکلاتی در منطقه تحت پوشش این ترانسفور ماتور شده است.
اداره برق تا یک هفته شایدم بیشتر دنبال مشکل برقدار بودن سیم نول بودن آخرش در داخل روستا یک چاه آب الکتروموتور سوخته بود وبا قطع برق خانه روستای مشکل برقدار بودن سیم نول حل شد .
دوست عزیزم شاید مشکل برقدار بودن سیم نول این باشد .
با سلام :به من میگن مصرفتو کم کن
دوست عزیزم اگر من خارج از این تاپیک به نتیجه رسیده بودم قطعا تاپیک نمیزدم
دوست من انتظار نداشته باشید مشکلی که از سمت اداره برق هست در این تاپیک حل بشه ، استفاده از استابلایزر و یا افزاینده هم مشکل رو حل ننیکنه فقط صورت مسأله رو پاک میکنه و با توجه به ایزوله نبودن اینگونه تجهیزات همچنان مشکل برقدار بودن نول و خطراتی که داره برقرار میمونه ، آقای امیر سجاد اشاره درستی کردن خود من هم چنین مشکلی داشتم و با یه تستر بهشون نشون دادم ارت برقداره و مشکل رو حل کردن در هر صورت ازین تاپیک انتظار معجزه نداشته باشید ، دوستان هم کم نذاشتن و تا جایی که میشد راهنمایی کردن بقیش با پیگیری شما انجام میشه مطمئنا راه حل هایی داره که بتونید تکنسین اداره برق رو مجاب کنید کارتون رو انجام بده که نمیشه اینجا به راهش اشاره مستقیم کردبه من میگن مصرفتو کم کن
دوست عزیزم اگر من خارج از این تاپیک به نتیجه رسیده بودم قطعا تاپیک نمیزدم