آی پی امداد
abtahi

درخواست: آی سی مشابه

farhadi-1

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-03-01
577
621
درود
دوستان
ایا ایسی smd-a358fباlm358یکی میباشدیافرق میکنند چه ایسی میتوانم جایگزینش کنم خودش رادربازارپیدانکردم ممنون

farhadi-1

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-03-01
577
621
درود
دوستان
ایا ایسی smd-a358fباlm358یکی میباشدیافرق میکنند چه ایسی میتوانم جایگزینش کنم خودش رادربازارپیدانکردم ممنون

درود
دوستان کسی کمکی نمیتواند بکند

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,131
74,175
48
ایران
درود
دوستان

سلام
دیتا شیت LM358 رو در نگاه کنید و با مدار آی سی خودتون مقایسه کنید .
بنده مقایسه کردم مشابهند.
نام کامل آی سی شما
[h=1]kia358f[/h]بخاطر SMD بودن نام کامل روی آی سی حک نشده.
[h=1][/h][h=1][/h]

آخرین ویرایش:

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,131
74,175
48
ایران
باسلام میتونیدازفت 10n60استفاده کنید

سلام
دوست عزیز پست شما ناقصه الان به کی جواب داده اید؟
لااقل نقل قول سوال کننده را اضافه کنید.!!

farhadi-1

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-03-01
577
621

سلام
دیتا شیت LM358 رو در نگاه کنید و با مدار آی سی خودتون مقایسه کنید .
بنده مقایسه کردم مشابهند.
نام کامل آی سی شما
kia358f

بخاطر SMD بودن نام کامل روی آی سی حک نشده.

درود
استاد این دو ایسی باید متفاوت باشد چون ازlm358 نتیجه نگرفتم دراین دستگاه ازدو عدد ایسی kiaاستفاده شده که یکی مربوط به صدا ودیگری مربوط به تصویر میباشد وقتی هرکدام انها lmمیگذارم تو مداراختلال ایجاد میشود ولی وقتی kiaرا میگذارم درست میشود میشه لطف کنید مشابه دقیق این ایسی را معرفی کنید ممنون میشوم تشکر

sahamipoor

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2012-01-21
951
4,466
پارس

درود
استاد این دو ایسی باید متفاوت باشد چون ازlm358 نتیجه نگرفتم دراین دستگاه ازدو عدد ایسی kiaاستفاده شده که یکی مربوط به صدا ودیگری مربوط به تصویر میباشد وقتی هرکدام انها lmمیگذارم تو مداراختلال ایجاد میشود ولی وقتی kiaرا میگذارم درست میشود میشه لطف کنید مشابه دقیق این ایسی را معرفی کنید ممنون میشوم تشکر
دوست بزرگوار...بنهده این دوتا آی سی که فرمودید رو دارم در یک مدار تقویت کننده از هر دوی آنها استفاده کردم وجواب یکسان گرفتم وطبق برسی کامل دیتاشیت هر دو قطعه از جنبه نقطه کار وبایاس باهم برابرند....پس شما اول با lm358 مدار صدات رو راه اندازی کن وبعد تصویر رو ببین چی مشه؟ وبرعکس اول تصویر وبعد صدا چون شاید قسمتی از مدار دچار نویز وتداخل داره میشه که باید پیداش کنی..سپاس

farhadi-1

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-03-01
577
621
دوست بزرگوار...بنهده این دوتا آی سی که فرمودید رو دارم در یک مدار تقویت کننده از هر دوی آنها استفاده کردم وجواب یکسان گرفتم وطبق برسی کامل دیتاشیت هر دو قطعه از جنبه نقطه کار وبایاس باهم برابرند....پس شما اول با lm358 مدار صدات رو راه اندازی کن وبعد تصویر رو ببین چی مشه؟ وبرعکس اول تصویر وبعد صدا چون شاید قسمتی از مدار دچار نویز وتداخل داره میشه که باید پیداش کنی..سپاس
درود
استاد هردوکاری که گفتید قبلا انجام دادهام هروقت lm استفاده میکنم دریک قسمت ان قسمت مشکل پیدا میکند وقتی باkiaعوض میکنم خوب میشود بدبختی اینه که ازاین kiaیکی بیشترندارم وان یکی سوخته که lm جواب نمیدهد اگرلطف کنی بگویی کجا گیرم میاید ممنونت میشوم :rose:

ava_61

کاربر
2009-06-11
30
28
مشابه این ایسی چی هست 5l0365rدر مدار تغذیه رسیور هست تشکر

بالا