آی پی امداد
abtahi

سوال: آیا تبدیل فریزر به یخچال امکانپذیر هست

خدمات سونی

کاربر vip
کاربر
2019-01-19
28
51
با سلام
به نظر که شدنیه بازم دوستان که تجربه بیشتری در زمینه یخچال و فریزر دارند میتونند پیشنهاد بدن

خدمات سونی

کاربر vip
کاربر
2019-01-19
28
51
با سلام
به نظر که شدنیه بازم دوستان که تجربه بیشتری در زمینه یخچال و فریزر دارند میتونند پیشنهاد بدن

نیک آبادی

کاربر
2024-10-16
1
1
بوشهر
سلام بر همه
تغییر در کارکرد البته تبدیل نیست. و قریب به یقین بیشتر فریزرها با تعویض تر موستات تبدیل به یک یخچال با کارایی دقیق و کامل نمی شود .
امکان یخ زدن در قسمت‌هایی و گرم ماندن در بخش دیگری از کابین هست

Amt1713

کاربر vip
کاربر
2018-03-27
119
70
me-charge.ir
بعضی از مدلها یک اپشن توی برد میزارن مثلا با تغییر یک جامپر فریزر به یحچال یا برعکس انجام بشه

shahinzahra

کاربر
2025-04-24
1
1
ایران
با سلام من یه فریزر قدیمی دارم امریکایی مارک بک نش.دقیقا میخوام ترموستاتشو غیر فعال کنم و بایک ترموستات دیجیتال دمارو بین ۳ تا ۵ دزجه نگه دارم.نتیجشو در اینده نزدیک در اختیارتون قرار میدم
یا علی
سلام
موفق شدید؟
نتیجه گرفتید ؟

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
102
123
ایران
www.armaniset.ir
اگر لوله های اوپراتور که داخل اتاق فریزر هست یکجا متمرکز باشند و پخش نباشند با نصب یک فن و ایزوله کردن اوپراتور از فضای کلی اتاقک ،میتانید مجموعه رو تبدیل به یک یخچال بدون برفک کنید این اصول یخچال بدون برفکه،اگر نه لوله های اواپراتور سرماساز داخل کابین پخش شده باشند درمحیط فقط از طریق کاهش حجم‌گاز امکان داره میزان سرما را کاهش دهید البته احتمالش هست با یک شیر الکترونیکی هم بشه مقدار گاز ورودی و تغیرات فشار انجام داد،یکی از تفاوتهای یخچال با فریزر علاوه بر میزان گاز فشار گاز وابسته به حجم گاز هم میباشد اما ایراد کاهش حجم گاز این است پس چه چیزی در زمان کاهش یافتن گاز باید موتور با توان بیشتر برای فریز بجای یخچال را خنک سازی کند؟ سیم پیچ با‌گاز برگشتی که سرد است خنک‌ میشود
پس توان و قدرت موتور نیز باید کاهش یابد یا سیستم اینورتری با دستکاریهای غیر معمول انجام شود بعبارتی دمای اشباح از منفی بیست درجه باید به حوالی صفر درجه برسه با کاهش فشار گاز مطابق اعداد روی گیج عرض کردم ،همه اینها نیاز به فردی مسلط به تعمیرات برودتی دارد،هستن کسانی که اواپراتور و کلی تشکیلات رو داخل بدنه کولر ابی نصب کردند،یجورهایی شبیه سازی سیستم داکت اسپلیت .درکل بیخیال شوید جهت اطلاعات عمومی بود

آخرین ویرایش:

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
102
123
ایران
www.armaniset.ir
بعضی از مدلها یک اپشن توی برد میزارن مثلا با تغییر یک جامپر فریزر به یحچال یا برعکس انجام بشه
شرمنده بنظرم بدون تغیرات مکانیکال شدنی نیست ان بردی که میفرمایید کاربری دوگانه در دو سیستم را داشته و با جامپر مطابقت پیدا میکنه مگر اینکه امکانات مکانیکال بصورت آپشنال موجود باشد مثلا eev
تغیرات فشار و دمای اشباح با بیست درجه اختلاف را چکار میکنید؟

آخرین ویرایش:

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
102
123
ایران
www.armaniset.ir
سلام
موفق شدید؟
نتیجه گرفتید ؟
این کار اشتباهه مثل اینکه اسپلیت سی هزار رو برای اتاق کوچکی بگذارید یا روشن نمیشه یا اونقدر زود قطع و وصل میکنه که موتور و مصرف برق زمان استارت زدن ،رو مرخص کنه.
مثل شبهه خرید اسپلیت وکولرگازی اینورتری برا مناطق گرمسیری میمانه هوا اونقدر گرمه که اصلا بمرحله ای نمیرسه که دور موتور رو تغیر بده پس هزینه کردن برای مدل اینورتری با اون لوازم نایاب ودردسرها وتعمیر کاران بیست بیست برای چی بوده؟

بالا