electrocom
کاربر
درود
نظر شما صرفا با هدف مادی صائبه
و لذا درسته که عمده مقاصد علمی با اهداف مادی تعقیب میشه اما سود و زیان در راستای دستیابی به علوم و تجربیات لازم معنا و مفهومی نداره .
(صرفنظر از از افرادی خاص و بزرگان علم و اندیشه که حاضرند هر گونه زیان و خسران جبران ناپذیری را نیز در راستای حل معما و یا دستیابی به علوم تجربی و تجربیات علمی و فنی تقبل کنند )
فلذا بخش اعظم سوالات و دیالوگ های مطروحه در این سایت با اهداف معنوی و علمی مطرح میشه
بنابمراتب اگرچه زیان ناشی از کسب علوم و تجربیان لازم ، نهایتا بنحو شایسته ای جبران میشه اما طالب علم و اندیشه توجهی به زیان و سود نهایی نداره و در حد بضاعت مالی خود حاضر به تحمل هزینه های مادی علم اندوزی است و آزمایش مورد نظر نیز با هدف کسب اطلاعات و تجربیات لازم مطرح شده که اگر تست مورد بحث منتهی به شکست قطعی هم بشه با این وجود نیز هدف اصلی محقق شده و در هر صورت موجب ارضاء معنوی و ارتقاء علمی اطلاعات متقاضی میگردد .
سپاس
سلام استاد عزیز درسته که وقت زیادی از این تایپیک گذشته اما یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدین
بنده یه دستگاه جوش اینورتر کوچیک دارم. خروجیش حدودا 70 ولته میخواستم بدونم که میشه اینو تبدیل کنم به یک منبع تغذیه متغیر؟
در ضمن روی دستگاه ولومی تعبیه شده که قدرت خروجی رو تنظیم میکنه من با مولتیمتر تست کردم. ولتاژو تغییر نمیده. احتمال قوی امپراژ رو تغییر میده. پس محدود کننده جریانش اوکیه. من محدود کننده ولتاژ هم میخوام.
شدنیه؟؟