آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

sabzi

کاربر
2009-02-24
14
8
سلام به همه دوستان . وقتی که علامت نبود لوپ باشه تمام اعداد 0000 خواهند بود که اگر در این حالت نگه داشته بشه traco power خواهد سوخت

2020-02-18
2
2
46
دوستانی که تازه شروع به ساختن ماینر میکنن دقت کنن که
1-بهتره که بخاطر تقریبا بالا بودن فرکانس ماینر از فیبر های کریستالی استفاده کنن
2-کریستالهای داخل مدار حتما باید به شاسی بچسبن(به خاطر عدم بروز نویز)
3-در سوزوندن فیوز بیتا دقت کافی داشته باشید
4- در موقع اولین روشن کردن دستگاه پتانسیومتر مربوط به تنظیم ولتاؤ باتری رو تا آخر بچرخونید تا نوشته های کمبود باتری رو نشون نده و فکر نکنین مدار خرابه.
5-ایسی hcpl 3120 و ترانزیستورش فقط راه انداز کوئل هستند و باید درست کار کنند تا مدارات آنالوگ به دیجیتال و بافر به میکرو جواب درست حسابی بدهند از کار کرد کوئل در نتیجه بهتر است مقاومت کوئل دقیق باشد ودقیقا خاصیت سلفی ذکر شده رو داشته باشه و hcpl 3120 باید ساخت یک شرکت معتبر باشه.
6- استفاده از کوئل بزرک در ماینر می تونه خیلی تاثیر گذار در عمق کاوش باشه.
7-به جهت ولتاژ کانورتر ها دقت کنید. اگر مدار همش به حالت دمو میره حتما مشکل از درایور کوئل یا خود کوئله
8- این نکته که از همه مهمتره اینه که روی ماینر هیچ وقت به عنوان یابنده گنج و عتیقه حساب باز نکنید ماینر فقط یه حالته تزئینی بین فلزیابها داره که سازنده فقط به جنبه ضاهریش رسیده نه حساسیت. ماینر روی کار آدمو بیچاره میکنه تا یابنده
9-ماینرو خوب بشناسید بعد شروع به ساختش کنید
سلام فري رو ولش كن اون يه زماني هم مي گفت چندتا سكه و ميخ رو با ماينر تو سه متري زده اگر هم احيانا همچين چيزي وجود داشته باشه مربوط به اون ماينري هست كه آلماني ها يه زماني مي ساختند كه يه كد قفل دستگاه بود كه دستگاه قفل مي شد و به غير از كسي كه اون كد رو مي دونست كسي نمي تونست با اون دستگاه كار كنه و وقتي شما كد مورد نظر رو مي زديد دستگاه باز مي شد و داخل منو ها مي رفت

Hi all friends

i like made miner4 detector can you help me

thank you so much
سلام انجمن هنوز فعال هست؟؟

norali

کاربر
2007-10-27
3
5
راست میگه لاچینانی من هم هر چی زور زدم برد از یک ونیم بیشتر نشد(با لوپ 1.5)منتها به قیمت 300 هزارتومان چون همه چی رو دوسه بار عوض کردم در صورتی که این برد را من قبلا با یک مدار 10000 تومانی میگرفتم خلاصه ماینر4 یک تله است واصلا این بردارو نداره ما گول خوردیم شما نخورین فروشنده میگه به شرط ازمایش ولی مثلا اهنربا رو تست میکنن که ده برابرهیکلش میدان داره یا اهنی که مغناطیس شده وسه برابر اندازش میدان داره اگه کسی ادعا داره با طلا امتحان کنین اونم خودتون وگرنه کلک میخورین گول قدمت اشیا رو نخورین یونیزه که بشه میشه دو برابر.اندازه کامیون که نمیشه!!تازه مال من پرایدو تو 1.70 گرفت بازم میگین 7 متریه؟؟خودشو بکشه 2متری بشه بقیش بلوفه
حرف شما کاملا درسته ولی روشی هست که یک فلزیاب آشغالی رو میشه عمقش رو زیاد کرد و خاص نزدیک به نوسان فلز رو بزنه . ولی این که ۷ متر بزنه کاملا هندیه

بالا